Sari la conținut
Home » După ce a fost martorul unui abandon, un bărbat fără adăpost decide să adopte un biet cățel!

După ce a fost martorul unui abandon, un bărbat fără adăpost decide să adopte un biet cățel!

  • de
cățel

După ce a fost martorul unui abandon, un bărbat fără adăpost decide să adopte un biet cățel!

Întâmplarea a avut loc în Lima, capitala statului Peru, acolo unde un cățel a fost abandonat fără milă!

Pentru un tânăr care trăiește pe străzi, imaginea unui cățel abandonat în fața sa l-a făcut să privească cu alți ochi viața. Emoționat de această situație, și indiferent de problemele cu care se confruntă la rândul lui, bărbatul a decis să adopte patrupedul și să încerce să îi schimbe viața.

Din fericire pentru ei, o trecătoare a surprins toată scena, și a postat ulterior imaginile pe rețelele de socializare. Într-un timp foarte scurt, sute de comentarii de susținere au apărut, toată lumea dorind să îi ajute pe cei doi.

câine
câine

Gestul tânărului este cu atât mai impresionant cu cât el trece printr-o situație dificilă, însă nu a putut să rămână indiferent la situație. Întrebat despre ce l-a motivat să adopte un astfel de comportament, tânărul a spus că nu înțelege din ce motiv sunt abandonate animalele de companie, mai ales de oameni care par să aibă o viață bună.

câine
câine

Oamenii s-au mobilizat și au reușit să îl găsească pe tânărul cu suflet mare, iar donațiile iubitorilor de animale i-au schimbat pe termen scurt viața.

patruped
patruped

Acesta este motivul pentru care pe diferitele grupuri de adopţie a fost postat un anunţ care cerea ajutor, în speranţa de a găsi pe cineva serios şi interesat să adopte căţeluşul.

cățel
cățel