Sari la conținut
Home » Salvarea unui cățel agresat toată viața de fostul lui stăpân!

Salvarea unui cățel agresat toată viața de fostul lui stăpân!

  • de
cățel

Salvarea unui cățel agresat toată viața de fostul lui stăpân!

O nouă viață pentru un cățel chinuit toată viața!

După ce a îndurat o mulțime de abuzuri din partea fostului său proprietar, un cățel a fost aruncat în stradă, ca un obiect nefolositor. Din păcate a fost nevoie de mult timp pentru ca cineva să se îndure de soarta bietului animal de companie, oamenii trecând nepăsători pe lângă el.

Totul avea să se schimbe însă în momentul în care o femeie cu suflet mare l-a observat, și a fost impresionată de condiția acestuia, plin de răni și subnutrit.

cățel
cățel

L-au ridicat cu grijă din locul în care zăcea şi în timp ce se îl duceau către casă, câinele încerca să stabilească contact vizual cu femeia.

animal de companie
animal de companie

De îndată ce veterinarul a putut să vadă câinele, l-a supus unui control amănunţit, explicându-le faptul că este prematur să tragă o concluzie în legătură cu însănătoşirea sa. Însă, după ce i-au administrat un tratament adecvat condiției sale, femeia a fost bucuroasă să audă că patrupedul își va reveni treptat.

patruped
patruped

Ajuns înapoi la casa salvatoarei sale, căţeluşul reuşeşte să mănânce, să bea apă şi să se joace. Toate aceste gesturi o bucură enorm pe salvatoarea lui, care se poate mândri cu un gest demn de apreciat!

cățel
cățel