Sari la conținut
Home » Drama prin care trece un câine abandonat din cauza bătrâneții! Patrupedul devine deprimat și refuză mâncarea

Drama prin care trece un câine abandonat din cauza bătrâneții! Patrupedul devine deprimat și refuză mâncarea

  • de

Drama prin care trece un câine abandonat din cauza bătrâneții! Patrupedul devine deprimat și refuză mâncarea.

Barkley, un câine deprimat și supărat pe viață!

Doar pentru că un câine a devenit bătrân, niște oameni au decis să îl abandoneze, alegând să uite amintirile frumoase de pe parcursul vieții. O poveste tristă ce îl are în centrul atenției pe Barkley, un cățel sufletist și loial!

A fost găsit rătăcind trist printr-un parc de remorci, iar apoi dus la un adăpost pentru animale, unde voluntarii şi-au dat seama imediat că va fi un caz dificil. Barkley prezenta semne de depresie severă şi nu exista nicio modalitate de a interacţiona cu vreun om.

Barkley s-a limitat la un colţ întunecat al camerei sale, și a decis să stea cu faţa la perete cât e ziua de lungă, refuzând să se atingă de mâncare.

Din cauza comportamentului său neprietenos, medicul veterinar a fost nevoit să-l sedeze pentru a-i examina starea de sănătate.

Starea de sănătate nu era un grozavă, iar cel mai probabil, familia lui îl abandonase pentru a evita facturile medicale legate de vârstă.

Timp de două săptămâni dificile, Barkley nu a interacţionat cu nimeni. Dar voluntarii s-au încăpăţânat şi nu au renunţat la el, continuând să-l asigure de sinceritatea şi dragostea lor. Toate acestea până într-o bună zi, când din fericire Barkley şi-a dat seama că se afla în grijă unor persoane cu suflet bun.

Treptat, Barkley s-a relaxat şi şi-a îmbrăţişat fericit îngrijitorii. Deşi nu era genul care să atragă atenţia, a început să poftească după mângâierile şi afecţiunea oamenilor.

Voluntarii au considerat că este pregătit pentru o adopţie pe termen lung.