Sari la conținut
Home » Dragostea unei familii, cea mai mare dorință a unui câine uitat în adăpost!

Dragostea unei familii, cea mai mare dorință a unui câine uitat în adăpost!

  • de

Dragostea unei familii, cea mai mare dorință a unui câine uitat în adăpost!

Bietul câine încerca din răsputeri să atragă atenția oamenilor!

Pentru Speck, un câine care și-a petrecut o bună perioadă din viață în adăpostul Bullock County Humane Society, cușca de metal i-a devenit casă. Lipsit de dragostea oamenilor, bietul patruped încerca să atragă atenția celor care vizitau adăpostul.

„Tot ce îşi doreşte este dragostea oamenilor”, a spus Desiray Miracle-Wilder, directorul adăpostului. „El îţi va întinde lăbuţa şi vrea doar să-l atingi şi să-l ţii de ea. Şi este o scenă atât de tristă când vrei să termini curăţenia sau orice altceva ai de făcut.”

A aşteptat un an şi jumătate ca cineva să-l adopte, dar, în ciuda faptului că o bună parte din viaţă şi-a petrecut-o pe străzi şi nu a fost adoptat, el a rămas un câine calm şi optimist, fără să se teamă de oameni.

„Poţi pune orice necuvântătoare în preajma lui – un alt câine de talie mare, o pisică… El este atât de hotărât să primească dragostea oamenilor, încât nu îi pasă de nimic altceva”, mărturiseşte Wilder.

„Vrea doar să-l atingi”, a adăugat ea. „Dacă te aşezi, el se întinde pe tine, dacă îi iei lăbuţa, el te va ţine de mână, dacă îl scarpini pe burtă, el se va rostogoli”.

Sperând că cineva îşi va manifesta interesul pentru Speck, adăpostul a postat un videoclipul adorabil și emoționant.

Videoclipul cu Speck a atras atenţia organizaţiei „Allie’s Hope For Paws Dog Rescue”, care a făcut toate demersurile pentru a-l pune în legătură pe câinele din adăpost cu un om minunat care a dorit să-l adopte.

Câine
Câine