De 524 Vizualizari

Dragostea dintre doua BERZE!

De peste 15 ani, EL zboara peste 13.000 km ca sa ajunga la EA, care nu mai poate zbura, fiind impuscata in aripa, de un vanator

Povestea de iubire dintre doua berze s-a dovedit a fi mai puternica decat distanta uriasa, de mii de kilometri, care le desparte.

Potrivit www.zooland.ro, care citeaza Bored Panda, masculul Klepetan se intoarce anual din Africa de Sud in Croatia, parcurgand in zbor peste 13.500 kilometri, pentru a fi alaturi de partenera lui, Malena, care nu mai poate sa zboare din cauza unei accidentari la o aripa.

berze iubire

Povestea se repeta de peste 15 ani, de cand Malena a fost impuscata de un vanator si adoptata de un localnic din satul Brodski Varos, situat in Estul Croatiei. Cele doua berze, a caror poveste de iubire a emotionat intreaga Croatie, se inmultesc in fiecare an. Taticul Klepetan ii invata pe pui sa zboare si pleaca cu ei toamna in Africa, iar Malena ramane in sat si asteapta intoarcerea partenerului ei de viata.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X