Sari la conținut
Home » Doliu pentru un fost președinte american! Câinele său favorit a murit de cancer

Doliu pentru un fost președinte american! Câinele său favorit a murit de cancer

Doliu pentru un fost președinte american! Câinele său favorit a murit de cancer.

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare!

În ultimii 100 de ani, cu excepția lui Donald Trump, președinții SUA au avut animale de companie. Actualul președinte Joe Biden are doi câini, fiind un iubitor declarat al animalelor de companie.

Câinele fostului președinte american a murit sâmbătă, după ce a pierdut lupta cu cancerul, anunță soții Obama pe rețelele sociale.

„A tolerat toată agitația de la Casa Albă, erau un câine care lătra dar nu mușca, iubea să sară în piscină pe timpul verii, era foarte iubitor cu copiii, trăia pentru recompensele pe care le primea în timpul cinei și avea o blană minunată”, a scris Barack Obama pe Instagram.

Doliu pentru un fost președinte american!

Barack și Michelle și-au exprimat regretele, după ce Bo, „un adevărat prieten și un companion loial”, a trecut în neființă.

Bo, un câine de apă portughez, a fost un cadou al senatorului Edward M. Kennedy pentru familia Obama, oferit în 2008. În 2013, familia a mai câștigat un membru canin, Sunny.

„Astăzi, familia noastră a pierdut un prieten adevărat și un companion loial. Pentru mai mult de un deceniu Bo a fost o prezentă constantă și plăcută în viața noastră – fericit să fie lângă noi în zilele bune, zilele proaste și toate celelalte zile”, a scris fostul președinte pe Twitter.