Sari la conținut
Home » Doi căței au fost salvați în ultima clipă! Ei aveau nevoie urgentă de un tratament din partea medicului veterinar

Doi căței au fost salvați în ultima clipă! Ei aveau nevoie urgentă de un tratament din partea medicului veterinar

  • de

Doi căței au fost salvați în ultima clipă! Ei aveau nevoie urgentă de un tratament din partea medicului veterinar.

Nimic nu poate fi mai frumos decât salvarea unor bieți căței de la o viață plină de probleme!

Pentru doi pui subnutriți salvați de pe stradă, fosta lor viață în cadrul unei familii iubitoare părea doar un vis îndepărtat. La un consult mai atent, cei doi căței aveau burțile umflate de un lichid, iar infectarea cu căpușe și lipsa hranei le putea aduce sfârșitul. Cu siguranță că ei nu ar mai fi rezistat mult timp pe străzi. Ambii pui aveau nevoie de un tratament extins, inclusiv transfuzii de sânge.

Tremurau de frică, fără să ştie ce se va întâmpla cu ei în continuare. Pur şi simplu, cele două animale se agăţau unul de celălalt şi priveau non-stop către un perete.

Cei doi pui aveau o mulţime de căpuşe, problemă care era dublată de o malnutriție severă.

Pentru veterinar era foarte important să elimine tot lichidul din burţile lor umflate, dar aceasta este o procedură complicată. Unul dintre tehnicienii veterinari i-a ţinut de lăbuţe tot timpul pentru a-i încuraja.

În zilele ce au urmat au primit mai multe transfuzii de sânge.

Pe măsură ce sănătatea lor s-a îmbunătăţit, un grup local de salvare a făcut aranjamente pentru ca aceştia să rămână împreună într-o casă temporară. Odată ce nu vor mai depinde de medicul veterinar, cei doi pui vor fi disponibili pentru adopţie.

Căței
Căței

Videoclipul de mai jos le prezintă povestea celor doi cățeluși adorabili.