Sari la conținut
Home » Doi căței adorabili au fost adoptați împreună! Frații nu vor mai fi nedespărțiți niciodată

Doi căței adorabili au fost adoptați împreună! Frații nu vor mai fi nedespărțiți niciodată

  • de

Doi căței adorabili au fost adoptați împreună! Frații nu vor mai fi nedespărțiți niciodată.

Cei doi căței au început o nouă viață!

Câinii din următoare poveste au trecut printr-o adevărată dramă, asta după ce au fost abandonați fără milă. Cei doi frați au dus astfel o luptă pentru supraviețuire, într-o lume în care se aveau doar unul pe altul. O soartă crudă pentru orice animal de companie.

Spre norocul lor, echipa de la Refugio de Castilón, Franţa, a decis să schimbe viața lui Laurel şi Hardy, care aveau nevoie urgentă de o familie.

Ambii au fost găsiţi în timp ce rătăceau pe străzi.

„Vi-i prezentăm pe Laurel şi Hardy, doi masculi de 5 ani metis de Griffon, sterilizaţi şi vaccinaţi. Doi năzdravani adorabili, totuşi atât de greu de adoptat împreună, dar cum le-am putea separa inimile? Deci, haideţi să facem un efort pentru ei” – este mesajul publicat de adăpostul condus de Marie-Thérèse Marie, pe contul oficial de Facebook.

Laurel şi Hardy aşteptau o familie care să îi iubească şi să îi adopte împreună.

căței

„Au ajuns la noi la centru, dar nu le cunoaştem trecutul. Sunt atât de prietenoşi, încât se consolează reciproc. Sunt două iubiri adorabile – foarte afectuoşi şi sociabili cu ceilalţi patrupezi. Căutăm acea familie de vis care să îi primească şi să le ofere o casă în care să fie iubiţi la fel de mult pe cât se iubesc ei.” – a mai scris Marie-Thérèse Marie în mesajul său.

căței
căței
căței
căței

„Deschideţi uşile casei şi oferiţi-le o grădina împrejmuită, unde pot alerga şi se pot juca în siguranţă, unde se pot bucura de fericirea pe care o merită atât de mult. Nu ezitaţi să veniţi să-i cunoaşteţi la adăpost sau să ne trimiteţi un mesaj privat pentru mai multe informaţii”. – a mai adăugat adăpostul pe contul său de Facebook.

Din fericire, cei doi nu au fost nevoiți să aștepte prea mult, asta deoarece o familie a fost impresionată de povestea lor de viață.