Sari la conținut
Home » Distanță uimitoare parcursă de un cățel înapoi la proprietarii săi! Dovadă clară a loialității

Distanță uimitoare parcursă de un cățel înapoi la proprietarii săi! Dovadă clară a loialității

Distanță uimitoare parcursă de un cățel înapoi la proprietarii săi! Dovadă clară a loialității.

Eroul acestei povești este un Golden Retriever!

O poveste incredibilă îl are drept protagonist pe un tandru Golden Retriever, în vârstă de un an, pe nume Ping An, care a parcurs o sută de kilometri în două săptămâni pentru a se întoarce la oamenii săi preferaţi.

Potrivit thedodo.com, stăpânii câinelui, care locuiesc în oraşul Qidong din estul Chinei, au rugat un prieten să aibă grijă de patrupedul lor în timp ce aceştia urmau să îşi renoveze casa.

Ce nu ar face un câine loial pentru stăpânul său!? Pentru a fi alături de el, ar traversa chiar şi sute de kilometri fără oprire, ceea ce o fiinţă umană s-ar putea să nu o facă.

 Drept urmare, stăpânii au decis să-şi lase temporar tandrul Golden Retriever în mâinile unui prieten din Nantog.

Ping An a fost găsit în oraşul Qidong de câţiva muncitori în afara unui birou; conform mărturiei lor, Golden Retriever-ul avea răni la una dintre labe; câinele a rătăcit 14 zile pe drumurile din China de Est şi a parcurs aproape 100 de kilometri, distanţa dintre oraşul Qindong şi Nantog. Dorind să-i găsească stăpânii, unul dintre muncitori i-a făcut câteva poze pe care le-a publicat pe Facebook.

Dar patru luni mai târziu, o veste teribilă a căzut ca un trăsnet peste familia câinelui: patrupedul fugise de la acel prieten şi era de negăsit!

Când familia lui Ping An a văzut fotografiile distribuite masiv pe reţelele de socializare, şi-a recunoscut cu uşurinţă Golden Retriever-ul: au plecat în grabă către locaţia unde era prietenul lor cu patru picioare şi deîndată l-au adus acasă!