Sari la conținut
Home » Disperată că nu își poate ajuta puiul, o cățelușă oprea toți trecătorii!

Disperată că nu își poate ajuta puiul, o cățelușă oprea toți trecătorii!

  • de

Disperată că nu își poate ajuta puiul, o cățelușă oprea toți trecătorii!

Un ajutor cu totul deosebit pentru o cățelușă aflată într-o mare dificultate!

Animal Aid Unlimited este o organizaţie din India care se ocupă de salvarea animalelor aflate în dificultate. Asociația a primit un apel urgent cu privire la un căţeluş rănit care se afla pe marginea drumului.

Căţeluşa stătea și plângea că nu poate să facă nimic pentru a-și ajuta puiul. Cu toate acestea, mama ştia că salvatorii erau acolo ca să o ajute, aşa că şi-a pus toată încrederea în ei.

Voluntarii Animal Aid Unlimited au transferat cu atenţie puiul în autovehiculul lor, pentru a-l duce de urgenţă la clinica veterinară. Erau hotărâți să depună toate eforturile pentru a ajuta bietele animale de companie.

Mama nu a încetat nicio clipă să încerce să comunice cu puiul ei, în timp ce salvatorii i-au ridicat uşor puiul pentru a-l aşeza în ambulanţă.

Din păcate, căţeluşul avea două răni foarte adânci în zona umerilor. Dacă nu ar fi primit îngrijiri de urgenţă, rănile îi puteau pune viaţa în pericol.

O cățelușă
O cățelușă

Puiul s-a dovedit a fi un pacient foarte curajos, dar avea nevoie de multă odihnă, mâncare şi dragoste. După ce a primit ajutorul de care avea nevoie, a vrut cu disperare să se deplaseze pe cont propriu, însă nu a reuşit. Cel puţin nu deocamdată.

„Nu eram siguri dacă leziunile nervilor erau permanente. Dar Toggle a fost mângâiat pe toată perioada vindecării sale şi, cu toate că ne ataşasem de caracterul său incredibil de drăgălaş, ştiam că cineva foarte important îl aştepta acasă”, au scris cei de la Animal Aid Unlimited.

Videoclipul de mai jos prezintă toată povestea de salvare a bietelor animale de companie care au ajuns să supraviețuiască cu greu pe stradă, fără să aibă parte de ajutorul oamenilor.