De curând, o familie din America a observat o vulpe care își făcea ”somnul de frumusețe” pe un butuc de copac din fața casei lor. Pentru că sunt iubitori de animale, o astfel de imagine le-a înveselit ziua.

În cele din urmă, Sara, fiica familiei, a decis să împărtășească frumoasele poze cu oamenii din întreaga lume și le-a încărcat pe contul său personal de Twitter. Fotografiile s-au viralizat instant și au deja peste 487.000 like-uri și 85.000 de distribuiri.

Citește și:

„Părinții mei au văzut-o în curte de mai multe ori în această iarnă”, a povestit Sara pentru Bored Panda.

„De fapt, a găsit una dintre jucăriile câinelui surorii mele în curte și în fiecare noapte o găsea în altă parte. Copacul a fost tăiat la sfârșitul lunii octombrie, dar nu au văzut-o niciodată acolo. Au fost cu adevărat surprinși să o vadă ziua în amiaza mare, și să nu mai vorbim de clipele acelea în care trage câte un pui de somn chiar în mijlocul zilei. ”

Citește și:

Suntem siguri că șireata vulpița va va fura și vouă un zâmbet.

Vulpea, considerata în trecut “devoratoare de găini”, este un mamifer omnivor, de dimensiune mică spre medie. Are între 7 și 10 kg. Corpul are sub 1 m lungime, iar coada stufoasă circa 30-40 cm.
Aceste animale sălbatice au fost vânate cu cruzime ani la rând. Un alt motiv pentru care oamenii nu le-au privit cu simpatie pe vulpi este faptul că acestea răspândesc – mai ales în mediul rural – câteva boli foarte grave, printre care și turbarea.

 

 

Setari cookie