Din puținul pe care îl are, un bărbat fără adăpost reușește să îngrijească zece câini!

Omul fără adăpost ar face orice pentru câinii săi preferați!

O scenă emoționantă a fost observată de o femeie pe nume Alicia Edington, din Arkansas, SUA. Ea a observat un bărbat fără adăpost pe marginea drumului, însă ceea ce era lângă el i-a atras atenția.

Se pare că bărbatul avea mai mulţi câini într-un cărucior ce era legat de spatele bicicletei, împreună cu puținele lucruri pe care a reușit să le adune de-a lungul vieții.

Se pare că bărbatul se numeşte Steve şi este originar din California, el fiind pus în situația în care a rămas fără adăpost, încă din anul 2001.

Însă, toată viața el a avut grijă de animalele abandonate, reușind să ajute peste 50 de câini!

Impresionată de povestea omului de viață, Alicia aa lansat o petiţie pe Facebook, apelând la bunătatea oamenilor pentru a-l susţine pe Steve şi câinii săi.

Steve şi câinii săi au fost cazaţi într-un motel unde puteau să se stea şi să se odihnească. Steve a fost, de asemenea, pus în contact cu Angela, coordonatoarea unei organizaţii care are ca obiectiv ajutorarea oamenilor fără adăpost şi animalele lor.

Prin bunătatea celorlalţi, Steve a primit o nouă remorcă pentru el şi pentru câinii săi. Patrupezii au beneficiat, de asemenea, de toată atenţia medicală de care aveau nevoie.

Din puținul pe care îl are