Sari la conținut
Home » Din puținul pe care îl are, un bărbat fără adăpost reușește să îngrijească zece câini!

Din puținul pe care îl are, un bărbat fără adăpost reușește să îngrijească zece câini!

Din puținul pe care îl are, un bărbat fără adăpost reușește să îngrijească zece câini!

Omul fără adăpost ar face orice pentru câinii săi preferați!

O scenă emoționantă a fost observată de o femeie pe nume Alicia Edington, din Arkansas, SUA. Ea a observat un bărbat fără adăpost pe marginea drumului, însă ceea ce era lângă el i-a atras atenția.

Se pare că bărbatul avea mai mulţi câini într-un cărucior ce era legat de spatele bicicletei, împreună cu puținele lucruri pe care a reușit să le adune de-a lungul vieții.

Se pare că bărbatul se numeşte Steve şi este originar din California, el fiind pus în situația în care a rămas fără adăpost, încă din anul 2001.

Însă, toată viața el a avut grijă de animalele abandonate, reușind să ajute peste 50 de câini!

Impresionată de povestea omului de viață, Alicia aa lansat o petiţie pe Facebook, apelând la bunătatea oamenilor pentru a-l susţine pe Steve şi câinii săi.

Steve şi câinii săi au fost cazaţi într-un motel unde puteau să se stea şi să se odihnească. Steve a fost, de asemenea, pus în contact cu Angela, coordonatoarea unei organizaţii care are ca obiectiv ajutorarea oamenilor fără adăpost şi animalele lor.

Prin bunătatea celorlalţi, Steve a primit o nouă remorcă pentru el şi pentru câinii săi. Patrupezii au beneficiat, de asemenea, de toată atenţia medicală de care aveau nevoie.

Din puținul pe care îl are