Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a celor mai buni prieteni! Doi câini ajung împreună la adăpost

Povestea emoționantă a celor mai buni prieteni! Doi câini ajung împreună la adăpost

Povestea emoționantă a celor mai buni prieteni! Doi câini ajung împreună la adăpost.

Cei doi câini sunt de nedespărțit!

Gus şi Laurie, protagoniştii următoarei poveşti, au impresionat pe toată lumea prin povestea lor emoționantă de viață.

Încă de la începutul vieţii lor, aceşti doi pui au fost împreună.

Povestea lor a început când aveau trei luni de viaţă, când au fost găsiţi adăpostindu-se într-un hambar. Patru luni mai târziu, câinii au fost luaţi în custodie de Shenandoah Shepherd Rescue din Stephens City, Virginia.

„Ei se aveau unul pe altul. Au fost găsiţi la vârsta de trei luni şi au trăit până atunci în hambarul cuiva”, a scris Shenandoah Shepherd Rescue pe pagina lor de Facebook. „Acum au în jur de 7 luni şi suntem încrezători că putem găsi pe cineva care să îi adopte împreună. Dacă sunteţi în căutarea unei perechi de prieteni, opriţi-vă la ei.”

Nu pot fi adoptaţi decât împreună. Gus şi-a asumat rolul de protector. Laurie, mult mai timid, are nevoie de Gus pentru a se simţi în siguranţă.

Povestea emoționantă

„Am înregistrat un val uriaş de cereri în urma acestei postări. Dacă sunteţi interesaţi de Gus şi Laurie, vă rugăm să aplicaţi la shenandoahrescue.org/adoption-process. Aceşti pui urmează să fie testaţi în relaţia cu pisicile şi copiii şi au ajuns la locuinţa lor temporară din Virginia”, se anunţă într-o nouă postare pe Facebook.

Câinii trebuie să fie adoptaţi împreună.

„Am primit o mulţime de întrebări în legătură această pereche! Permiteţi-mi să încerc să vă răspund aici. Taxa de adopţie este de 325 USD/câine. Aceştia trebuie să fie adoptaţi împreună”, a scris Shenandoah Shepherd Rescue pe Facebook. „Câinii se află în grija temporară a unei familii din nordul Virginiei, aşa că deocamdată nu ştim prea multe despre ei. Nu sunt agresivi, dar au nevoie de socializare.”