De 5972 Vizualizari

Din păcate, o știre tristă relatată pe Facebook! Mesajul postat de Marius Chirca în urmă cu puțin timp: ”Îmi pare rău pentru tot…”

marius

Din păcate, o știre tristă relatată pe Facebook! Dacă nu ar fi fost victima unui accident la numai două luni, Bombonel ar fi trăit fericit. Din pacate, a plecat prea devreme, iar Marius Chirca, fondatorul Asociației Kola Kariola, este foarte trist pentru că nu l-a găsit înainte de accident.

”Azi este despre el, Bombonel…..un crunt accident la varsta de numai 2 luni l-a lasat paralizat pe viata…..noi l-am preluat, l-am operat, i-am oferit dragoste si ingrijire, carucior cu care sa alerge…..ieri Bombonel s-a dus, s-a dus intr-o lume in care poate alerga din nou in patru labute….imi pare rau Bombonel ca te-ai nascut in lumea asta, ca te-ai nascut sa mori la nici 2 ani….imi pare rau ca nu te-am gasit inainte de accident, imi pare rau pentru tot…..alearga linisti”

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X