De 2693 Vizualizari

Destin TRAGIC pentu Brutus, un rottweiler căruia fostul stăpân i-a tăiat lăbuțele

Destin TRAGIC pentu Brutus, un rottweiler în vârstă de doi ani, căruia fostul stăpân i-a tăiat lăbuțele.

Din păcate, în fiecare zi, vedem și auzim povești cu animale chinuite de stăpânii lor, însă acesta parcă le-a întrecut pe toate. Cel puțin nouă ni se pare că acest caz este cel mai rău caz de cruzime față de animale întâlnit până acum. Se pare că există „oameni” care pur și simplu nu au inimă. Oare ce o fi în mintea lor? De ce fac toate lucrurile aste?

Povestea lui Brutus, un rottweiler în vârstă de doi ani, este de-a dreptul incredibilă în toate aspectele ei.

Fostul stăpân l-a ținut în ger pe când avea  câteva luni, iar el  a suferit degerături teribile și  i-au fost amputate toate cele patru lăbuțe și dus apoi în parcarea unui supermarket. Deși necesita un control timpuriu într-un cabinet de specialitate, bărbatul a încercat să-i acorde primul ajutor, dar a abandonat.

Din fericire, Brutus, cum a fost botezat ulterior, a ajuns în grija celor de la o asociație  pentru protecția animalelor. Salvatorii au făcut tot posibilul și au adunat 12.000 de dolari necesari pentru o operație și două perechi de proteze. Treptat, și-a recâștigat încrederea în oameni și a putut fi educat frumos cu ajutorul lecțiilor de dresaj.

Pentru rottwailer cea mai dificilă lecție a fost reînvățarea mersului pe patru lăbuțe: „Era obișnuit să sprijine pe cioturile rămase în urma amputărilor iar reînvățarea mersului necesită timp și răbdare”, a explicat Felix Duerr, profesor la Universitatea de medicină veterinară din Colorado.

Brutus a fost adoptat recent de un cuplu, Laura Aquilina și Charlie, care sunt foarte încântați de noul lor animal de companie: ”După tot ce a pătimit merită să aibă o viață frumoasă. Și în ciuda a tot, este un câine fericit. Nu se gândește decât la joacă”, spune Aquilina.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Imagini ȘOCANTE! Cutremurătorul destin al unui cățelușe căreia fostul stăpân i-a dat foc

Imagini ȘOCANTE! Cutremurătorul destin al unui cățelușe căreia fostul stăpân i-a dat foc
26 Mai, 2017 la 9:58 amModifica

TripAdvisor nu mai vinde destinații cu ANIMALE folosite drept ATRACȚII TURISTICE!

sursa foto - http://www.dolphinworld.org
16 Oct, 2016 la 11:11 amModifica

Destinatii de vacanta…cu animale!

Annual Pony Penning Day Assateague
12 Oct, 2015 la 10:00 amModifica

Un singur comentariu

  1. olescu marin spune:

    in sfarsit, iata un spatiu unde ne putem spune si noi pasul, stiam ca anul 1990, a ramas in urma cu toate neajunsurile lui, lprintre care, libertatea de a vorbi si a scrie , libertatea de miscate, curentul la liber,dar observ ca la voi in redactie nu au ajuns aceste lucruri castigate cu sange , varsat de multi tineri, ceea ce cred eu ca va cam pare rau , voua ca acesti tineri au iesit pe strazi in acele momente, in acei ani, nu va este putin rusine sa va purtati asa cu noi, sa ne luati dreptul de a vorbi si scrie, nu va este RUSINE de loc.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X