Sari la conținut
Home » Despărțit de mama sa, un cățel cu lacrimi în ochi a fost găsit într-o zonă plină de gunoaie!

Despărțit de mama sa, un cățel cu lacrimi în ochi a fost găsit într-o zonă plină de gunoaie!

  • de

Despărțit de mama sa, un cățel cu lacrimi în ochi a fost găsit într-o zonă plină de gunoaie!

Un cățel adorabil a emoționat pe toată lumea!

Un biet cățeluș a fost găsit într-o zonă lipsită de prezența umană, singur și într-o puternică depresie. Abandonat la o groapă de gunoi, un biet cățeluș își plângea amarul, fără să înțeleagă de ce a lăsat să supraviețuiască de unul singur. Nimeni și nimic nu îi oferise puțină dragoste, el fiind nevoit să trăiască cu resturile pe care le găsea aruncate.

Din păcate, în zonă nu se aflau alţi câini, motiv pentru care salvatorii au tras concluzia că micul patruped ajunsese acolo fie din cauză că se pierduse, fie din cauză că un om crud îl abandonase. Bietul animal de companie nu ave microcip, iar tristețea din ochii lui reușește să impresioneze pe oricine.

Din fericire pentru el, totul avea să se schimbe, mulțumită unor oameni cu suflet mare.

Salvatorii s-au apropiat încet de puiul speriat şi apoi l-au dus într-un loc mai sigur. I-au dat să mănânce pe săturate şi apoi s-a bucurat de o baie binemeritată.

L-au numit Hardy, un căţeluş adorabil a cărui singură dorinţă era să-şi găsească locul în această lume.

Un cățel
Un cățel

Deşi trecuseră câteva zile de la salvare, căţelul era încă neliniştit. Oamenii au decis să-l ducă înapoi în zona din apropierea gropii de gunoi, unde a fost găsit iniţial. Micuţul a continuat să urle în speranţa că mama sau fraţii săi îl vor auzi, dar niciun câine nu şi-a făcut apariţia. A fost o ultimă încercare de regăsire a fostei sale familii, însă fără succes.

Cu multă dragoste şi afecţiune, echipa de salvare a reuşit să-i câştige încrederea şi în cele din urmă i-au găsit un cămin permanent unde va fi iubit şi va putea trece ai uşor peste acea perioadă tristă.