De 6654 Vizualizari

DESCOPERIRE MACABRĂ! Uite ce au găsit autoritățile în burta unui PITON URIAȘ. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Descoperire macabră! Uite ce au găsit autoritățile în burta unui piton uriaș!

BBC a publica detaliile unei întâmplări cutremurătoare. Un bărbat din Indonezia care fusese dat dispărut a fost găsit în burta unui piton uriaș. Atenție! În text sunt atașate imagini care vă pot perturba emoțional. Dacă sunteți o fire mai sensibilă, vă rugăm să nu parcurgeți textul în întregime.

Weekendul trecut, Abkar a plecat să recoleze ulei de palmier pe insula indoneziană Sulaewesi și nu s-a mai întors. Autoritățile pornite în căutarea bărbatului de 25 de ani au dat peste un șarpe uriaș care avea abdomenul deosebit de umflat. Bănunind că e posibil ca reptila gigantică, lungă de peste șapte metri, să-l fi ucis pe Akbar, căutătorii au decis s-o spintece.

”Crima” a fost comisă de un piton reticulat, una din cele mai lungi reptile din lume care întâi își sufocă victimeel și apoi le înghit în întregime. Deși ucid și mănâncă rar oameni, au existat în lume câteva cazuri de acest gen, dar victimele au fost mai ales copii.

Un purtător de cuvânt al poliției locale a declarat pentru BBC Indonezia că, potrivit sătenilor, Akbar lipsea de 24 de ore. ”L-au căutat și nu l-au găsit niciunde. Au dat însă peste un șarpe uriaș care zăcea nemișcat și au devenit suspicioși. L-au despicat și l-au găsit pe dispărut”, a precizat cei de la BBC.

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X