Sari la conținut
Home » Deprimată pentru că și-a pierdut puii într-un incendiu, o cățelușă se schimbă total după ce adoptă alți pui orfani!

Deprimată pentru că și-a pierdut puii într-un incendiu, o cățelușă se schimbă total după ce adoptă alți pui orfani!

Deprimată pentru că și-a pierdut puii într-un incendiu, o cățelușă se schimbă total după ce adoptă alți pui orfani!

Un incendiu într-un hambar s-a transformat într-o adevărată tragedie!

Pentru Jessica Woodruff, un puternic incendiu pornit în hambarul gospodăriei a dus la pierderea tuturor animalelor din interior. Cea mai mare tragedie dintre toate, a fost aceea că Daisy, căţeluşa familiei, şi-a pierdut puii de numai trei săptămâni.

„A durat doar câteva minute. A fost groaznic”, a mărturisit Jessica, care crede că focul a pornit de la o sursă de căldură care era instalată pentru a ţine de cald animalelor.

Potrivit thedodo.com, ea a devenit deprimată şi a refuzat să mai mănânce.

Deprimată pentru că și-a pierdut puii

Jessica îşi dorea cu disperare să o ajute pe Daisy. Aşa că i-a venit o idee, a intrat pe Facebook şi a postat un anunţ, întrebând dacă ştie cineva despre existenţa unor pui din zonă care ar avea nevoie să fie adoptaţi.

Nu a trecut mult timp până când o femeie pe nume Lorna Murphy să-i răspundă. Căţeluşa ei, Chloe, a murit la scurt timp după ce adusese pe lume opt pui blănoşi. Momentul întâlnirii este surprins în videoclipul de mai jos, totul devenind o adevărată poveste emoționantă.