Sari la conținut
Home » Deprimat într-un adăpost, un cățel încearcă să își găsească o familie!

Deprimat într-un adăpost, un cățel încearcă să își găsească o familie!

  • de

Deprimat într-un adăpost, un cățel încearcă să își găsească o familie!

Voluntarii au fost impresionați de soarta lui, mai ales că este un cățel iubitor!

Un animal de companie suferă extrem de mult atunci când ajunge într-un adăpost pentru animale, iar tot ceea ce așteaptă este să fie adoptat de o familie.

John Hwang se afla în Baldwin Park Animal Shelter, când a observat un câine în vârstă de 10 ani, care stătea într-un colţ departe de gard, fără să se mişte.

„Primul lucru la care m-am gândit a fost că acest câine era prea timid sau deprimat şi de aceea, probabil, că nu dorea să interacţioneze cu mine”, povesteşte John. „Am fost surprins că în momentul în care s-a apropiat de gard, acesta abia m-a văzut.”

Bărbatul a fost înduioşat de această privelişte şi, desigur, a început să-şi facă griji pentru acel biet patruped.

Când a observat că John trecea prin faţa cuştii sale, s-a apropiat timid de gard. Acela a fost momentul când bărbatul şi-a dat seama că patrupedul avea un tremurat ciudat. Era ca şi cum corpul lui nu funcţiona corect.

„El părea să nu-şi poate coordona mişcările, iar modul în care se deplasa era destul de ciudat… Dar inima sa în mod sigur funcţiona perfect”, mărturiseşte John.

La început, câinele a încercat să se apropie şi să adulmece de la o distanţă sigură.

Acela a fost momentul în care John a început să-l atingă şi să-l mângâie. Au stat aşa minute bune, bucurându-se unul de compania celuilalt.

„Am fi putut sta aşa cât e ziua de lungă, se simţea foarte confortabil.”

Chiar dacă bietul câine era retras şi ostil la prima vedere, i-a demonstrat lui John că avea multă dragoste de oferit. Aceasta este dovada că nu putem judeca o carte după coperta ei.

Deprimat, un cățel își găsește o familie