De 6573 Vizualizari

DE NEUITAT! Pățania unei femei a îngrozit LUMEA. Un invitat exotic i-a făcut o surpriză inedită: „Nu se aştepta deloc să găsească…”

Pățania unei femei a îngrozit LUMEA. Pentru o femeie din Scoţia, ziua când a revenit acasă din vacanță a fost un moment cu adevărat memorabil după ce un un invitat exotic i-a făcut o surpriză inedită.

Un piton a reuşit să călătorească pe trei continente, el  s-a plimbat din Australia până în Scoţia în valiza unei turiste.

Șarpele a fost descoperit vineri în pantoful lui Moira Boxall, după ce aceasta s-a întors dintr-o vacanţă petrecută în Australia, a menționat televiziunea publică din Australia ABC.

Paul Airlie, ginerele lui femeii, care locuieşte împreună cu familia sa în Mackay, un oraş din statul australian Queensland (nord-est), a declarat pentru sursa citată că descoperirea a constituit o adevărată surpriză.

“Nu se aştepta deloc să găsească şarpele când şi-a despachetat valiza la întoarcerea în Scoţia ”, a povestit el.
Şarpele se ascunsese în pantoful lui Boxall, care fusese împachetat alături de celelalte lucruri în valiză.

Pitonul plimbăreț “a reuşit să călătorească din Mackay la Glasgow fără a fi descoperit”, a declarat Airlie pentru ABC, adăugând în glumă că “pentru scoţieni, şerpii sunt la fel de neobişnuiţi cum e zăpada pentru un locuitor din Queensland”.

După această călătorie extrem de lungă, pitonul a fost plasat în carantină în Scoţia.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X