Sari la conținut
Home » De ce pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karmă nu este perfectă. Cât sunt de importante aspectele legate de ea

De ce pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karmă nu este perfectă. Cât sunt de importante aspectele legate de ea

De ce pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karmă nu este perfectă. Cât sunt de importante aspectele legate de ea!

Pisicile au capacitatea de a simți oamenii, de a la simți bolile și, mai mult de a le vindeca. Iubitorii de pisici au confirmat că aceste animale i-au ajutat să scape de durerile de cap sau i-au ajutat să îți regleze tensiunea arterială. Pisicile se așează pe locul dureros, iar la scurt timp durerea dispare.

Experții explică acest lucru. Orice problemă a organismului uman apare ca o amenințare asupra energiei aurei, pisica simte și intervine, iar problema oamenilor dispare.

Specialiștii vorbesc și despre influența bioenergetică a unei pisici. Ele au capacitatea să vindece afecțiunile sistemului nervos și ale organelor interne.

Așadar, nu ne oprim aici. Pisicile sunt capabile să servească drept indicator al bunăstării oamenilor. Când în viața stăpânilortotul este în ordine, pisica de care avem grijă este liniștită, se spală, doarme și are un apetit bun.Când stăpânii au probleme, animăluțul nostru devine agitat.

Pisicile simt oamenii, dacă sunt răi sau buni. Conform unui studiu, mai mult de 90% dintre alcoolici nu suportă pisicile, unele femei care au un haos total în viața personală nu iubesc felinele. Iar copiii care provin din familii violente sunt agresivi cu pisicile.

Astfel, se poate spune că pisicile provoacă emoții negative persoanelor a căror karmă nu este perfectă. Acele persoane ar trebui să își schimbe viața în bine, pentru a face mai fericită și ușoară.

Ce înseamnă Karma?  Karma este o pedeapsă?

Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.