Sari la conținut
Home » De ce dărâmă pisica mea tot prin casă?

De ce dărâmă pisica mea tot prin casă?

Ce efecte are muzica asupra pisicii?

De ce dărâmă pisica mea tot prin casă? Cei care au un companion felin în casa lor știu foarte bine că trebuie să fie atenți la ceea ce pun pe mese și rafturi. Pisicile au tendința de a atinge și de a răsturna multe dintre obiectele pe care le întâlnesc pe podea.

Această comportare este cu totul normală și este în principal determinată de curiozitate. Instinctul explorator al acestor animale este puternic. Dar uneori nu este singurul motiv.

De ce dărâmă pisica mea tot prin casă?

Pisicile răstoarnă lucrurile de pe mese din curiozitate Pisicile sunt, poate, cele mai curioase animale dintre toate. Unul dintre motivele principale pentru care au tendința de a răsturna obiecte de pe mese stă în curiozitatea lor naturală față de tot ce le înconjoară.

Aceste creaturi sunt motivate de instinctele lor naturale. Dacă văd ceva nou sau ce le atrage atenția, vor investiga pentru a înțelege ce este. Acest obicei provine din inteligența lor ridicată și instinctul lor înnăscut de prădător.

Alte motive pentru care pisicile răstoarnă lucruri de pe mese Din plictiseală Știați că curiozitatea unei pisici nu este singurul motiv pentru care împing lucrurile de pe suprafețe cu labele lor pufoase?

Dacă pisica este un animal de companie de interior și nu explorează în mod obișnuit afară sau nu are aventuri, ea ar putea căuta noi interese și stimuli pentru a combate plictiseala și singurătatea.

De aceea, unele obiecte de pe mese sau rafturi ar putea deveni o distracție amuzantă pentru a provoca puțină nelegiuire!

Pentru a atrage atenția Așa cum am menționat, pisicile sunt creaturi incredibil de inteligente care știu cum să exploateze anumite situații în avantajul lor.

Pisica ar putea răsturna obiecte pe podea pentru a atrage cât mai multă atenție din partea voastră!

S-ar putea să pară puțin probabil, dar pisicile sunt foarte șirete și vor profita de orice ocazie pentru beneficiul personal!

Încercați să vă protejați cele mai dragi și valoroase obiecte

S-ar putea să vrea să se joace, să primească afecțiune, să deschideți ușa pentru a ieși afară sau poate să dorească câteva gustări în plus de ronțăit!

Ce să fac dacă pisica mea continuă să răstoarne lucruri de pe mese? Dacă acest comportament devine din ce în ce mai frecvent și deranjant. Primul lucru de făcut va fi cu siguranță să anticipați orice daune potențiale!

Încercați să vă protejați cele mai dragi și valoroase obiecte. Și asigurați-vă că locuința e rezistentă la pisici!

Acest lucru va fi, fără îndoială, mult mai simplu decât să vă așteptați ca pisica să nu împingă nimic de pe mese. Dacă acest obicei devine extrem de persistent și aproape obsesiv.

Vă recomandăm să consultați un veterinar sau să contactați un expert pentru a înțelege cauzele subiacente care determină comportamentul pisicii, conform blog.ferplast.com.