Sari la conținut
Home » Cuprinsă de dureri, cățelușa oarbă și bolnavă găsește puterea de a zâmbi celor care o salvează din pădure!

Cuprinsă de dureri, cățelușa oarbă și bolnavă găsește puterea de a zâmbi celor care o salvează din pădure!

Cuprinsă de dureri, cățelușa oarbă și bolnavă găsește puterea de a zâmbi celor care o salvează din pădure!

Totul s-a petrecut în Grecia!

Pentru un grup de voluntari de la asociația Diasozo, care luptă cu salvarea animalelor din Karditsa, Grecia, întâlnirea cu un patruped care avea nevoie de ajutor i-a pus într-o situație cu totul emoționantă. Cățelușa rătăcea singură în mijlocul pustiului, fără mâncare sau apă.

Nu numai că avea nevoie să se apere, dar s-a dovedit a fi oarbă şi grav subnutrită.

„Acesta a fost unul dintre cele mai complicate cazuri pe care le-am întâlnit”, a scris Orphan Pet pe Youtube. „Şi este o dovadă a modului în care poate ajunge un animal abandonat, cum se poate îmbolnăvi, cum moare de foame şi cât de nefericit poate fi sfârşitul său”.

Potrivit thedodo.com, în ciuda stării sale precare de sănătate, căţeluşa, care acum se numeşte Helen, a fost deosebit de prietenoasă şi nu a încetat nicio clipă să zâmbească. Salvatorii au fost foarte impresionaţi de comportamentul ei şi de dorinţa incredibilă de a trăi.

Dar Helen nu trebuie să-şi mai facă niciodată griji că trăieşte singură, bolnavă şi tristă. Salvatorii ei au făcut totul pentru ca biata căţeluşă să beneficieze de ajutorul medical de care avea nevoie pentru a rămâne în viaţă.

În acest moment, Helen locuieşte într-un adăpost pentru câini, unde în cele din urmă nu mai duce lipsa hranei şi se simte mult mai bine cu fiecare zi care trece. Va continua tratamentele, dar starea ei de sănătate este din ce în ce mai bună.

Cuprinsă de dureri, cățelușa nu ezită să le zâmbească salvatorilor săi!