Sari la conținut
Home » Cum să păstrați o casă de câine caldă în timpul iernii.

Cum să păstrați o casă de câine caldă în timpul iernii.

Cum ai grijă de cățelul tău în sezonul rece?

Cum să păstrați o casă. Să-ți privești câinele jucându-se în zăpadă este adorabil și există atât de multe moduri drăguțe prin care îi poți ține de cald. Puloverele, cizmulițele și chiar pălăriile sunt modalități amuzante de a vă ține cățelul cald în timp ce se joacă. Cum rămâne cu noaptea, însă? Probabil că nu vă place să dormiți într-o casă rece și nici câinelui dvs. nu-i place. Așadar, poate vă întrebați cum să păstrați o casă pentru câini caldă iarna.

Instalarea unui încălzitor, a unui pat încălzit pentru câini sau folosirea unei pături electrice va rezolva problema. Dar dacă câinele tău este un mestecător, atunci cablurile și firele reprezintă un potențial pericol, nu o soluție. Poate că cățelului dvs. îi place să roadă tot ce vede – sau nu puteți instala cabluri în casa câinelui – nu vă faceți griji. Există în continuare o mulțime de modalități de a vă ține câinele confortabil pe tot parcursul iernii.

Cum să păstrezi o casă pentru câini caldă iarna

Cum să păstrați o casă: Un câine somnoros
Cum să păstrați o casă: Un câine somnoros care se relaxează la el în pat

Potrivit American Kennel Club, temperatura normală a corpului unui câine variază între 101 și 102,5 grade Fahrenheit. Dacă temperatura câinelui tău scade sub 99 de grade, ar trebui să îți duci imediat cățelul la veterinar.

Prin urmare, menținerea unei căsuțe călduroase pentru câini în timpul iernii este esențială pentru sănătatea câinelui dumneavoastră. Din fericire, este ușor de făcut. Iată câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne frumos și cald când vremea de afară devine înspăimântătoare.

Cum să păstrați o casă: Asigurați-vă că locuința câinelui dvs. este în stare bună.

Chiar și cea mai mică fractură în pereți poate lăsa să intre aerul rece de iarnă și poate împiedica reținerea căldurii. Etanșează orice fisură și ia în considerare instalarea unei uși pentru câini pentru a bloca vântul. Este o reparație ușoară și accesibilă care poate crește temperatura casei sale cu câteva grade.

Izolați casa câinelui dumneavoastră.

Izolația este relativ ieftină și ușor de instalat, dar asigurați-vă că câinele dvs. nu o poate mesteca. Dacă locuința lui are pereți goi, puteți plasa izolația în interior. Dacă nu, acoperirea izolației cu panouri îl va împiedica pe prietenul tău blănos să o ronțăie, potrivit pawtracks.com.

Cum să păstrați o casă: Elevați casa câinelui dvs.

Aceasta este o soluție eficientă doar atunci când solul este mai rece decât aerul. Dacă solul din zona dvs. rămâne mai cald, lăsând căsuța câinelui la nivelul solului va adăuga căldură. Dar dacă pământul devine rece ca gheața de îndată ce temperaturile scad, înălțarea casei câinelui poate ajuta la păstrarea căldurii.