Sari la conținut
Home » Cum poți face o pisică să te placă? Modalități în care să ajuți mâța ta

Cum poți face o pisică să te placă? Modalități în care să ajuți mâța ta

Pisica care bea apa din pahar

Cum poți face o pisică să te placă? Probabil că înțelegeți sentimentul de iubire necondiționată pentru pisici. De asemenea, dorința de a o sufoca în îmbrățișări și sărutări este una des întâlnită.

Însă, poate fi greu de spus dacă această iubire este sau nu returnată.

Cum poți face ca o pisică să te placă?

Pentru cei care nu au petrecut prea mult timp în preajma pisicilor sau se consideră „oameni de câini”, aceste sfaturi vă vor ajuta să căpătați încredere și vă vor învăța cunoștințe neprețuite despre pisici.

Majoritatea oamenilor cred că pisicile sunt misterioase și complexe. Însă, odată ce le apreciați și le câștigați încrederea, vă vor fi devotate pentru totdeauna.

Unele chiar vă vor urmări la nesfârșit prin casă, în timp ce altele vă pot aduce „cadouri” și vă vor copleși cu îmbrățișări de pisică.

Iată câteva modalități de a face o pisică să te iubească.

Inspiră interacțiuni pozitive și grijulii între om și pisică

O pisică cu familia sa, sursă foto: lovetoknowpets.com
O pisică care petrece timp cu familia sa

Pisicile au nevoie să se simtă în siguranță și fără constrângeri. Permiteți-i pisicii dvs. să ofere și să primească afecțiune în termenii săi.

Ați observat că persoanele care nu le plac sau sunt alergice la pisici sunt adesea cele care atrag cel mai mult pisicile? Este pur și simplu pentru că nu par o amenințare.

Pisicile sunt ființe solitare cărora le place să dețină controlul. Luați în considerare abordarea „mai puțin înseamnă mai mult”, permițându-i să preia conducerea interacțiunilor sociale cu dumneavoastră și cu membrii familiei.

Asigurați o interacțiune socială pozitivă, consecventă și previzibilă între om și pisică, în orice moment.

Rămâneți calm și încrezător, evitați mișcările bruște și evitați orice comportament agresiv.

Implicarea în jocul de prădător

Inspiră-ți pisica să își exercite și să își exprime comportamentele normale de prădător (urmărire, săritură, capturare, recompensă) folosind jocul.

Încercați jucării cu senzori de mișcare și jucării interactive, potrivit cats.

Stimulați căutarea prin ascunderea hranei în diferite locuri. Este mai natural pentru pisici să scotocească și să mănânce mese mici din mai multe locuri, ajutând la stimularea mentală și fizică.