Sari la conținut
Home » Cum își arată pisicile afecțiunea. Învață să descifrezi semnalele

Cum își arată pisicile afecțiunea. Învață să descifrezi semnalele

De ce își ling pisicile stăpânii?

Cum își arată pisicile afecțiunea. Pisicile își arată afecțiunea în feluri adesea neînțelese de către stăpânii lor. Dar dacă te-ai întrebat vreodată dacă pisica ta te iubește, cu siguranță vei fi fericit să afli că da! Modul în care își arată afecțiunea poate fi ciudat însă. Iată principalele modalități prin care își declară dragostea

Cum își arată pisicile afecțiunea: Ciocnitul capului și frecarea corpului

Cum își arată pisicile afecțiunea: Pisică
Cum își arată pisicile afecțiunea: Pisică portocalie care privește

Una din cele mai uzuale declaraii de dragoste ale pisicilor este atunci când își ciocnesc capul de tine și se freacă de corpul tău. Este un semn sigur că pisica ta te iubește și are grijă de tine.

De fapt, ciocnindu-și capul de tine, pisica ta lasă feromoni pe tine pentru a-i informa pe toți ceilalți că îi aparții.

Mușcăturile de dragoste

Mușcarea este în general ceva ce oamenii asociază cu sentimente negative, dar pisicile sunt puțin diferite. Atunci când pisica ta te mușcă în mod jucăuș, ea îți oferă cu adevărat afecțiunea ei.

Acest lucru este mult diferit de o mușcătură din teamă sau defensivă, care este menită să facă rău. Mușcăturile de dragoste sunt un mic truc amuzant al pisicilor iubitoare.

Framântatul cu labele

Pisicile încep să frământe cu labele când sunt doar niște pisoi mici când sug. Acest comportament se traduce în afecțiune în viața adultă.

Atunci când pisica ta te frământă cu labele, îți spune foarte clar că o faci să se simtă iubită și confortabil. Frământatul este, probabil, una dintre cele mai bine cunoscute modalități în care pisicile își arată afecțiunea.

Cum își arată pisicile afecțiunea: Torsul

Torsul este una dintre cele mai zgomotoase modalități în care pisicile își arată iubirea. Deși există momente când pisicile torc când se simt inconfortabil, aceste cazuri sunt rare.

De cele mai multe ori, pisica ta toarce pentru că este fericită să fie în preajma ta. Cu cât pisica ta toarce mai mult, cu atât mai bine!

Urmarea ta

Mulți stăpâni de animale de companie ar putea găsi ciudat faptul că pisicile lor le urmează pretutindeni. Chiar și în baie! Dar asta înseamnă doar că pisica ta vrea să petreacă mai mult timp cu tine.

O pisică care se simte bine în compania ta și se simte confortabil te va urma prin casă și se va lipi de tine. Ea vrea doar să știi că te consideră un companion minunat.

Cum își arată pisicile afecțiunea: Aducerea de cadouri

Probabil cel mai puțin popular comportament de dragoste îl reprezintă darurile oferite de pisici. De multe ori, pisicile își arată afecțiunea lăsând cadouri pentru ca stăpânii lor să le găsească.

Problema este că oisicile sunt vânători naturali. Așa că atunci când îți aduce o pradă proaspăt prinsă, ea îți oferă de fapt o masă delicioasă. Când o primești ai în vedere că ea își dorește binele și acest comportament este cu adevărat un semn că îți poartă dragoste.

Felul în care pisicile își arată dragostea poate fi puțin confuz pentru companionii lor umani. Dar puteți învăța să-l apreciați, conform hillspet.com.