Sari la conținut
Home » Cum își arată pisicile afecțiunea. Învață să citești semnele de dragoste

Cum își arată pisicile afecțiunea. Învață să citești semnele de dragoste

Pisicile sunt stăpânii oamenilor?

Cum își arată pisicile afecțiunea. Pisicile își manifestă afecțiunea în moduri care adesea nu sunt recunoscute de stăpânii lor. Și asta deoarece unii oameni nu sunt siguri de modul în care pisicile își demonstrează dragostea. Pisicile își exprimă afecțiunea în moduri foarte diferite de cele ale altor animale de companie. Iată care sunt cele mai uzuale manifestări

  1. Cum își arată pisicile afecțiunea: Frecatul capului

Unul dintre cele mai comune comportamente ale pisicilor este atunci când își freacă capul de corpul tău. Este un semn sigur că pisica ta te iubește și ține la tine.

De fapt, prin faptul că face acest lucru, pisica ta lasă feromoni pe tine pentru a le spune celorlalți că îi aparții.

  1. Mușcături de dragoste

O pisicuță portocalie
O pisicuță portocalie cu ochii albaștri care privește nedumerită

În general, oamenii asociază mușcatul cu ceva sentimente negative. Dar pisicile sunt puțin diferite. Atunci când pisica ta te mușcă jucăuș, ea își oferă de fapt afecțiunea.

Acest lucru este mult diferit de o mușcătură defensivă, care este menită să provoace rău. Atunci sentimentele ei sunt cu totul diferite.

  1. Cum își arată pisicile afecțiunea: Frământatul cu lăbuțele

Pisicile încep să frământe cu lăbuțele de când sunt pisoi. Mai precis, atunci când sunt alăptate.

Atunci când pisica ta procedează așa, ea arată foarte clar că o faci să se simtă iubită. Și că se simte confortabil. Frământatul cu lăbuțele este probabil unul dintre cele mai cunoscute moduri în care pisicile își arată afecțiunea.

  1. Toarce

Torsul este unul dintre cele mai zgomotoase moduri în care pisicile își arată dragostea. Există și momente în care pisicile torc atunci când nu se simt bine, dar situațiile sunt rare.

De cele mai multe ori, pisica ta toarce pentru că este fericită să fie în preajma ta. Cu cât pisica ta toarce mai mult, cu atât mai bine!

  1. Cum își arată pisicile afecțiunea: Vă urmărește prin casă

Mulți posesori de pisici ar putea găsi ciudat faptul că felinele lor îi urmează peste tot unde merg. Chiar și la baie! Dar acest lucru înseamnă doar că pisica ta vrea să petreacă mai mult timp cu tine.

Atunci când se bucură de compania ta și se simte bine în preajma ta te va urmări prin. Ea vrea doar să știți că vă vede ca pe un companion minunat. Dacă încercați să faceți treabă prin casă și pisica voastră face imposibil acest lucru, ea vă spune doar că este mai importantă decât orice altceva faceți. Și că este timpul să vă concentrați asupra ei.

  1. Vă aduce cadouri

De multe ori, pisicile își arată afecțiunea lăsând cadouri pentru ca stăpânii lor să le găsească. Problema este că pisicile sunt vânători înnăscuți.

Așa că atunci vă aduce o pradă proaspăt prinsă, ea îți oferă de fapt o masă delicioasă. Ține minte că are intenții bune. Și că acest comportament este într-adevăr un semn că ține foarte mult la tine, afirmă cei de la hillspet.com.