Sari la conținut
Home » Cum alegi un nume potrivit pentru pisica ta?

Cum alegi un nume potrivit pentru pisica ta?

Ești alergic dar îți dorești un prieten blănos?

Cum alegi un nume potrivit pentru pisica ta? Dacă te-ai hotărât să aduci acasă un pisoiaș mic și blănos, atunci probabil ești în căutarea unui nume potrivit pentru el. Iată cele mai populare nume de pisici în 2023, indiferent că este o pisică de rasă sau una comună.

Nume potrivite pentru pisica ta

Cei mai mulți dintre noi, când alegem o pisică drept animal de companie, ne gândim la un nume reprezentativ pentru înfățișarea ei sau care reflectă personalitatea felinei.

Atunci când alegi un nume pentru pisica ta, cel mai important aspect este cu siguranță comportamentul acesteia.

Numele potrivit pentru pisica ta sunt următoarele aspecte: forma, dimensiunea, culoarea, blana și stilul care o caracterizează. Fii atent/ă la cele mai caraghioase lucruri pe care le face pisica ta și găsește un nume!

Eu, spre exemplu, am ales pentru pisica mea numele de Scrici, purtat cu demnitate de aceasta. Nume generat de comportamentul ei zapacit. deci, felul în care merge, se joacă sau miaună pot fi, deopotrivă, factori decisivi în alegerea numelui.

De menționat că, atunci când iei o astfel de decizie, nu trebuie să te grăbești. Cu siguranță nu vrei un nume prea comun, ci unul original.

Pisoi tarcat
Care este cel mai potrivit nume pentru pisica asta mică?

Lista celor mai potrivite nume de pisici, femele

Pentru că uneori alegerea unui nume potrivit pentru animalul tău de companie poate fi o misiune dificilă, ai nevoie de câteva idei sau, mai bine zis, de câteva zeci de idei care să-ți folosească drept sursă de inspirație. În acest sens, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai populare nume de pisici în 2023.

Luna;   Cleo;   Chloe;   Bella;   Lily,   Sophie;   Lucy;   Lola;   Zoe;   Daisy;   Misty;   Molly;   Tabby;   Kiki;   Ariel;   Bella;   Năsuc;   Fulg de nea;   Rozzette;   Luluța;   Lory;   Goldie;   Mimi;   Mitzi;   Mirtzi;   Pufa;   Candy;   Iris;  Zuzu;   Pisulina;   Sisi;   Mia;   Fifi;   Caty;   Sassy;   Hera;   Pamy;   Masha;   Suzy;  Didi;  Lady;   Fluffy;   Noelle;   Siri;  Amy;   Catia;   Doly;   Bebelușa;  Dulce;  Fely

Lista celor mai potrivite nume de pisici, masculi

Motanul casei trebuie să poarte și el un nume unic și original, demn de personalitatea lui. Atenție, numele trebuie să i se potrivească și atunci când crește și devine adult.

Bruno;   Pablo;   Arthur;  Pusy;   Monty;   Silver;   Grumpy;   Tomy;   Venus;   Onix;   Toto;  Simba;  Buddy;   Fufi;   Bumby;  Puss;   Jack;  Max;  Aki;   Napoleon;  Oliver;  Charlie;   Jasper;   Casper;  Sam;  Murli;  Fram;  Oreo;   Rocky;   Bubu;  Snow;  Simon;  Toby;  Ken;  Taz;  Angel;  Andy;  Suki;  Aldo;   Milo;   Gras;   Burrito;  Ramen;  Jeleu;  Sushi;  Cezar;   Mishu;  Țonțonel;  Lucky;  Trish.

Alegerea unui nume reprezintă doar o mică sarcină pe lângă atribuțiile care îți revin odată ce devii stăpân/ă de pisică, indiferent că ai adoptat-o, primit-o sau cumpărat-o. Trebuie să te asiguri, așadar, că micul tău prieten este sănătos și fericit în noul mediu.

Tu, nu uita să te bucuri de pisica ta!

Etichete: