Sari la conținut
Home » Nume pentru pisici. Ce nume i se potrivește felinei tale

Nume pentru pisici. Ce nume i se potrivește felinei tale

  • de

Nume pentru pisici. Ce nume i se potrivește felinei lor, noului membru jucăuș și simpatic al familiei este întrebarea tuturor proaspeților posesori de pisici. Un sfat este să vă gândeți la un nume potrivit care să-i reprezinte personalitatea jucăușă.

Iată mai multe opțiuni pentru nume de pisici.

Nume de pisici pentru fete

Dacă noul membru al familiei este o pisică pufoasă de sex feminin, trebuie să-i găsești un nume pe măsură.  Aici poți găsi o listă care să te inspire pentru a putea alege cel mai frumos nume pentru pisică.

Bella;  Cleo; Chloe; Daisy; Lily; Luna; Lucy; Lola; Sophie; Zoe; Misty; Molly; Tabby; Kiki; Ariel; Cupcake; Iris; Lulu; Zuzu; Candy; Caty; Sassy; Hera.

 

Nume de pisici băieți

Asigurăte că pisica ta este un motan, nu cedem că ai dori ca săracul motanel să fiu un ”Sophie”. Motanul casei trebuie să poarte un nume unic și original, care să i se potrivească încă de când are dimensiunea unui ghemotoc, dar și atunci când va crește mare și va deveni adult.

Bruno; Pablo; Arthur; Pusy; Silver; Tomy; Onix; Toto; Fufi; Bumby; Puss; Aki; Napoleon; Murli; Fram; Bubu; Snow; Ken; Taz; Angel; Andy; Suki; Aldo.

 

Nume celebre pentru pisici

Sunt multe pisici care au devenit celebre datorită producțiilor în care au putut fi urmărite. Numele lor i-a inspirat și pe mulți dintre noi și așa au început să devină tot mai populare numele lor.

Monty; Grumpy; Venus; Honey Bee; Simba; Jack; Buddy; Oliver; Max; Charlie; Sam; Jasper; Oreo; Rocky; Simon; Toby; Milo.

Nume amuzante de pisici

De ce să nu alegi un nume haios pentru felina casei, mai ales dacă face parte din lista celor mai frumoase rase de pisici? Iată câteva idei pentru inspirație.

Citeşte întreaga ştire aici.