De 6172 Vizualizari

Cum a scăpat o antilopă de atacul unor gheparzi | IMAGINI ŞI VIDEO INCREDIBIL

Imaginile surprinse de o turistă într-o rezervaţie naturală din Africa de Sud, unde o antilopă a reuşit să scape de atacul mai multor gheparzi, sărind într-un automobil aflat pe carosabil, sunt incredibile.

Aflată în Parcul Naţional Kruger, din Africa de Sud, Samantha Pittendrigh a filmat imagini care în scurt timp au devenit virale:  doi gheparzi au reuşit să izoleze o antilopă de turma ei, însă aceasta a refuzat să se lase pradă şi a găsit o soluţie uimitoare prin care să scape de atacul prădătorilor.

„Pur şi simplu nu ne-a venit să credem. Am rămas blocaţi, nu puteam să înţelegem ce s-a întâmplat. Am văzut cum gheparzii urmăreau antilopele. Câţiva dintre ei s-au întors spre drumul pe care tocmai trecuseră când, brusc, am văzut antilopa sărind din tufişuri, iar cineva striga: „E în maşină, e în maşină!””, povesteşte Samantha, citată de Daily Mail.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X