Cum a salvat o vedetă de la Pro TV un câine de la moarte! Elena Chiriac, una dintr vedetele care au decis să intre în provocarea Ferma de la Pro TV, este o mare iubitoare de animale.

Campioană națională la taekwondo a povestit cum a salvat un câine de la moarte folosindu-și pumnii.

Vedeta de la Pro TV a fost nevoită să aplice și corecția fizică. Incidentul a avut loc la Curtea de Argeș Atunci când trei adolescenți romi chinuiau, aproape să omoare un cățeluș ce se afla lângă o mașină. Patrupedul salvat conviețuiește acum cu două pisici acolo, potrivit viva.ro.

„L-am luat acasă. I-am spus Bella și acum e la pensiunea noastră de la Curtea de Argeș. O iubesc foarte mult. Este cauza mea de suflet. Vreau să ajut la salvarea a cât mai multe animale”, a declarat modelul.

Elena nu a mințit, tânăra se ține de promisiunea făcut. Ajută la salvarea animalelor fără stăpân. Și asta se vede din postările pe care la face pe contul personal de socializare. Încearcă să găsească persoane care să adopte o cățelușă și puii ei.

„Salut internet. I-am gasit p’astia trei in mijlocul campului acum cateva zile si i-am bagat in masina si dus la Buzau. In afara de faptul ca mama lor era nemancata si deshidratata, sunt vioi si jucausi; i-am deparazitat intern (doar cea mare) si extern.
Pana aici toate bune, doar ca de saptamana viitoare nu mai are cine sa aiba grija de ei si vor trebui sa plece, motiv pentru care apelez la voi sa gasim pe cineva sa ii adopte (la pachet sau individual, mama pleaca ultima, dooh). Ii pot aduce eu unde va aflați, la o distanta rezonabila de Bucuresti/Buzau”, scrie într-un mesaj distribuit de frumoasa sportivă pe Facebook.

Posted by Elena Chiriac on Thursday, 24 September 2020

 

Taekwondo WTF i-a adus Elenei cele mai multe satisfacții pe plan sportiv, calificându-se la Campionatul Mondial și cucerind numeroase medalii internaționale. Plus numeroase titluri de campioană națională și Cupe ale României, potrivit Viva.