Sari la conținut
Home » Cum a decis o pisică să o răsplătească pe cea care a ajutat-o! Surpriza uimitoare din fața ușii

Cum a decis o pisică să o răsplătească pe cea care a ajutat-o! Surpriza uimitoare din fața ușii

Cum a decis o pisică să o răsplătească pe cea care a ajutat-o! Surpriza uimitoare din fața ușii.

Întâmplarea adorabilă a avut loc în Quebec, Canada!

O pisică timidă pe nume Usagi umbla pe străzile orașului în căutare de mâncare și adăpost. Când a observat-o, Liasianne, o iubitoare declarată a animalelor de companie a simțit imediat nevoia de a interveni și ajuta felina.

Potrivit thedodo.com, Lisianne ştia de multă vreme că acea pisică ce rătăcea în căutarea hranei prin cartier trebuia ajutată. Drept urmare a decis să-i ofere câte o porţie de mâncare în fiecare zi. Felina s-a ataşat mult de salvatoarea ei şi revenea mereu la aceasta.

La un moment dat felina a dispărut, până într-o bună zi când s-a prezentat în faţa uşii femeii cu o uriaşă surpriză: şase pui de aproximativ şase săptămâni cerând ajutor şi mâncare celei care îi salvase viaţa şi o hrănise cu atâta dragoste.

Lisianne nu s-a gândit de două ori: a primit în casă cele şapte pisici, după care a sunat la adăpostul Chatons Orphelins din Montreal rugând personalul să trimită pe cineva care să le verifice starea de sănătate.

După mai multe zile de îngrijiri şi tratament, Usagi a fost adoptată de Lisianne, în timp ce unul dintre puii ei a fost luat în grijă de un prieten apropiat al femeii din Montreal.

Cum a decis o pisică să o răsplătească pe femeia care i-a dat de mâncare