Sari la conținut
Home » Cu toate că a fost ales pe lista de adopții, un cățel nu poate să plece fără prietenul său cel mai bun!

Cu toate că a fost ales pe lista de adopții, un cățel nu poate să plece fără prietenul său cel mai bun!

  • de

Cu toate că a fost ales pe lista de adopții, un cățel nu poate să plece fără prietenul său cel mai bun!

Un cățel a dat dovadă de un puternic sentiment de prietenie față de un alt patruped aflat în adăpost!

Animalele noastre de companie, în special câinii, pot da dovadă de o puternică empatie față de alte animale aflate în nevoie, ei reușind să lege relații de prietenie cu totul deosebite.

Așa a fost și cazul lui Merrill şi Taco, care au ajuns în timp să fie cei mai buni prieteni. Merrill este o femelă Pit Bull în vârstă de trei ani, iar Taco este un Chihuahua de opt ani. S-au întâlnit la adăpostul „Rocket Dog Rescue”, unde au trăit împreună ani de zile.

 

Cei doi au fost inseparabili. Dacă se întâmplă să stea unul fără celălalt, din orice motiv, ambii devin extrem de agitați până în momentul în care se reîntâlnesc și își petrec timpul împreună.

Acum era rândul lui Merrill să-şi dovedească loialitatea faţă de Taco. Când cineva a venit să adopte un animal de la adăpost, acea persoană s-a îndrăgostit pe loc de Merrill. Dar căţeluşa a refuzat să-l părăsească pe Taco.

În ziua în care tatăl adoptiv a venit să ia câinele acasă, Merrill era tare abătută. Era evident că aceşti doi prieteni nu puteau fi separaţi.

Din fericire, proprietarul a avut o inimă mare. Fără să stea pe gânduri, acesta s-a hotărât să-i ia pe cei doi prieteni acasă cu el. Ambii câini îi sunt veşnic recunoscători că nu îşi vor petrece zilele separaţi unul de celălalt.

Un cățel
Un cățel

În acest moment, Merrill şi Taco trăiesc fericiţi în căminul lor permanent. Au găsit o familie iubitoare şi cel mai important lucru, au reuşit să rămână nedespărţiţi. Cu siguranță că aceşti câini vor rămâne mai buni prieteni pentru tot restul vieţii.