De 2973 Vizualizari

Cu adevărat ÎNFIORĂTOR! Au fost filmați în timp ce torturează cățeii pe care îi prind. Vor fi PEDEPSIȚI hingherii din Eforie? / VIDEO ȘOCANT

Cu adevărat ÎNFIORĂTOR! Imagini de o cruzime rară au fost surprinse în staţiunea Eforie de către un localnic. Hingheri, care ridicau de pe stradă câini fără stăpân, au fost filmaţi în timp ce loveau bietele fiinţe cu picioarele în cap. Totul, sub supravegherea unui poliţist local, potrivit stirileprotv.ro.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor şi Inspectoratul de Poliţie Constanța s-au autosesizat în urma vizionarii unori imaginile filmate de un localnic din Eforie ce suprind momentul în care hingherii, însoţiţi de un poliţist local, prind mai mulţi câini comunitari. Unul dintre căţei este pur şi simplu trântit cu capul de asfalt.

Câinele este dus la maşină pentru a fi închis într-o cuşcă. În acel moment, un alt animal încearcă să scape şi este imobilizat cu piciorul de un individ, apoi lovit în cap de altul.

Câteva minute mai târziu, aceiaşi hingheri sunt filmaţi de un alt localnic într-o altă zonă a staţiunii Eforie. De această dată nu mai sunt însoţiţi de poliţia locală, dar tratamentul este la fel de brutal. Bietele animale sunt lovite cu sălbăticie.

Imaginile au fost postate pe internet de iubitorii de animale au fost distribuite în toată lumea, iar inspectoratul de Poliţie Constanța şi mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor s-au autosesizat.

Inspectoratul de Poliţie Constanța s-a autosesizat cu privire la imaginile privind prinderea câinilor vagabinzi, urmând a lua măsurile legale care se impun în astfel de situaţii.”, a mărturisit Cristina Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Constanța

Zeadin Murat, activist protecţia animalelor, este șocat de cele văzute: ”În imaginile pe care le-am văzut, animalele sunt maltratate, ceea ce intră sub incidenţa legii 205. În ce priveşte hingherii, când ei fac astfel de acţiuni ar trebui să anunţe protecţia animalelor, să fie şi un reprezentant de la protecţia animalelor. Dar ei nu vor, deoarece lucrează cum lucrează şi culmea că ei sunt secondaţi de poliţia locală, care în loc să pună legea în aplicare, stau şi se uită.

Când a văzut imaginile, şeful Poliţiei Locale Eforie a declarat că este vorba doar despre un caz izolat, deşi există înregistrări din momente şi locuri diferite. Cât despre atitudinea subordonatului său, şeful plătit din bani publici consideră că cel care îi asistă impasibil pe hingeri şi-a făcut meseria.

Marcel Eftimie, şef Poliţia Locală Eforie: “Eu consider că a fost un caz izolat şi că a fost o acţiune în folosul cetăţeanului şi a oamenilor şi copiilor.

Contactaţi de Știrile ProTV, reprezentanţii firmei care se ocupă de strângerea animalelor fără stăpân din Eforie nu au vrut să facă nicio declaraţie despre modul în care lucrează.

Firma a mai fost criticată de asociaţiile de protecţie a animalelor pentru că nu are experiență într-o asemenea activitate, iar subiectul a fost anchetat în cadrul campaniei ”Inspectorul Pro”. În anii trecuţi, societatea în cauză recicla deşeuri, vindea coşuri de gunoi şi curăța plajele de la malul mării.

Administrator este o fostă şefă din Primăria Constanța. Potrivit poliţiştilor, dacă cei doi hingheri sunt găsiţi vinovaţi pentru infracţiunea de rănire a animalelor, ei riscă până la un an de închisoare.

Vezi filmarea AICI

Un singur comentariu

  1. Andrei Iulian spune:

    Nu voi comenta asupra actiunii acelor gunoaie umane pentru ca este de prisos..insist asupra acelor comentarii ale militianului local cu rang de sef la politia locala care sustine ca a fost o actiune in interesul cetateanului…prietene, unii traiesc ca sa manance si altii mananca sa traiasca..tu, in schimb, consumi resursele planetei degeaba si faci de rusine institutiile acestei tari care oricum sunt vai de mama lor..imi este sila ca vorbim aceeasi limba! Pacat ca sunt atat de multi oameni, precum acest individ stupid, care sub sloganul apararii cetateanului, dau legitimitate grotescului, stupizeniei, rautatii si dezumanizarii, duse la rang de arta si protejate de uniforma statului roman. Fratii mei romani, in anul centenar, constat ca ne-am intors in evul mediu, daca nu mai rau. Pacat, in fiecare seara ar trebui sa puneti in balanta ceea ce ati facut in ziua respectiva pentru a fi mai buni..sau nu..alegerea tine doar de voi…!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X