Sari la conținut
Home » Croaziere de lux pentru pisici

Croaziere de lux pentru pisici

pisica într-o croazieră

Croaziere de lux pentru pisici oferite de operatorul unui iaht. Stăpânii de pisici își pot duce animalele de companie în croaziere luxoase, grație unei oferte turistice inedite în Singapore.

Croaziere de lux pentru pisici. Cât costă să-ți duci pisica în călătorie

Operatorul călătoriilor de agrement a lansat în august croazierele pentru feline în acest oraş-stat din Asia de Sud-Est, în urma succesului croazierelor destinate câinilor. Numeroase bilete pentru croazierele destinate pisicilor, la preţul de 166 dolari americani, au fost vândute deja.

La bordul iahtului Royal Albatross, pisicile se pot relaxa în locuri special amenajate pe punte, în timp ce stăpânii savurează o cină alcătuită din patru până la șapte feluri de mâncare și admiră apusul soarelui.

Timp de două ore și jumătate, circa 15 pisici și 130 oameni navighează de-a lungul coastelor insulei turistice Sentosa în timp ce la orizont se întrezăresc ţărmul Singapore şi focuri de artificii.

Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor

Din anul 2001, ambarcaţiunea a găzduit peste 2.000 de câini la bord. Croazierele pentru pisici sunt diferite de cele destinate câinilor.


Ca măsură de precauţie, pe iaht pisicile trebuie să poarte ham în permanenţă. Ele trebuie să aibă mai mult de 4 luni , să fie vaccinate şi sterilizate.

În timp ce câinii primesc o cină alcătuită din trei feluri, proprietarii felinelor primesc mâncare pentru animalul de companie la pachet, întrucât pisicile refuză deseori să mănânce atunci când nu sunt într-un mediu familiar.