De 3551 Vizualizari

Criteriile dupa care se imperecheaza unele animale – O sa mori de ras!

 

Maimutele BONOBO – folosesc sexul ca moneda de schimb! Adica, atunci cand vor mancare, un masaj sau orice altceva din partea unei alte maimute… accepta sa ofere o partida de sex contra servicii! Unele dintre exemplarele acestei specii ofera sex si ca acont pentru favorurile pe care urmeaza sa le ceara!

maimutele bonobo

Testoasele GALAPAGO – Cum nu le ajuta iutenia si flexibilitatea pentru a se duela, masculii se masoare in gaturi. Cand se chinuie sa cucereasca o femela, “barbatii” speciei isi intind gaturile si castigator este cel care il are mai lung. Ciudat este ca regula e litera de lege, nu se incalca sub nicio forma.

testoasa galapago

ELEFANTII – Sunt romanticii junglei. Uriasele animale stiu cum sa-si cucereasca viitoarea partenera. Masculii petrec saptamani intregi in care aduc hrana femelelor, le mangaie cu trompa si fac alte mici gesturi de afectiune. La captitolul sex… O partida poate sa dureze si o zi intreaga! Majoritatea timpului fiind ocupat cu preludiu.

 

Ursii PANDA – Fiind pe cale de disparitie, ingrijitorii de la rezervatiile unde sunt tinuti fac orice ca ursii panda sa proceeze! Si, din toate metodele incercate, doar una a dat roade: ursii sunt pusi in fata unui ecran unde li se difuzeaza filme porno!

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X