Sari la conținut
Home » Contactul vizual cu oamenii, dificultatea cea mai mare pentru un cățel din adăpost!

Contactul vizual cu oamenii, dificultatea cea mai mare pentru un cățel din adăpost!

  • de

Contactul vizual cu oamenii, dificultatea cea mai mare pentru un cățel din adăpost!

Un cățel cu totul special, supus la o viață complicată!

După ce și-a petrecut o bună perioadă din viață în cadrul unei familii iubitoare, un cățel ajuns la adăpost s-a lovit de o nouă lume, care i-a provocat o puternică depresie.

patruped
patruped

Deoarece refuza să intre în contact vizual cu personalul adăpostului, spre deosebire de ceilalţi câini care dădeau din coadă în timp ce oamenii treceau, voluntarii au ajuns să fie din ce în ce mai îngrijoraţi de soarta lui.

Când îşi dădea seama că acei oameni sunt străini, se întorcea plin de tristeţe într-un colţ şi se culca.

cățel
cățel

O femeie pe nume Jennifer a aflat despre acest câine singur şi despre situaţia sa tristă. Nu voia altceva decât să-i ofere o casă primitoare.

câine
câine

Jennifer le-a spus celor de la adăpost că doreşte să adopte câinele, dar întâi de toate echipa a vrut să-l supună câtorva teste comportamentale pentru a se asigura că este în siguranţă în noua sa casă. În timp ce Jennifer aştepta rezultatele, ea a decis să-i aducă în fiecare zi mici gustări şi cadouri pentru a-i arăta cât este de iubit.

În cele din urmă, patrupedul a trecut cu bine toate testele, iar Jennifer a putut să-l aducă la ea acasă.

animale de companie
animale de companie

La scurt timp după ce a ajuns în noul său cămin, a ştiut că acela este locul căruia îi aparţine cu adevărat. Câinele, care acum se numeşte Blue, este un patruped fericit, cu multă personalitate.