CLIPE de coșmar! O fetiță a trăit o dramă zilele trecute pe o plajă cunoscută, acesta fiind aproape de moarte după un atac al unui rechin.
O copilă de doar 11 ani a ieşit din apă cu răni bizare la picior, cel mai probabil fiind vorba de un atac al unui rechin. Incidentul a stârnit panică în staţiunea spaniolă Grao de Moncofa, Comunitatea Valencia, scrie  Metro.co.uk .Fetiţa a fost atacată de un rechin de dimensiuni mici, care măsoară între 60 şi 70 de cm. Salvamarii susţin că nu au văzut rechini în zonă, scrie El Periodico, însă declarațiile fetiței au pus autoritățile în alertă.

 Turiştii au fost avertizaţi să stea departe de acea zonă, dar oamenii au rămas în continuare pe plajă, pentru că nu au zărit niciun rechin. Salvamarii spun că în ultimii 10 ani nu au mai văzut rechini în această staţiune spaniolă.
Vă reamintim că la sfârșitul lunii iunie un rechin a stârnit panică și teroare în rândul unor turişti aflaţi pe o plajă din Spania, după ce s-a apropiat periculos de mult de malul unde se aflau aceştia.
Rechinul a fost capturat și sacrificat: „Rechinii nu prezintă niciun risc pentru oameni, cu condiția ca aceștia să nu se simtă amenințați”, a spus un purtător de cuvânt de la Palma Aquarium, potrivit Lavanguardia.