Sari la conținut
Home » Clasamentul celor mai BOGATE NECUVÂNTĂTOARE DIN LUME. Uite cine a URCAT în TOP

Clasamentul celor mai BOGATE NECUVÂNTĂTOARE DIN LUME. Uite cine a URCAT în TOP

Revista americană Forbes a realizat topul celor mai bogate necuvântătoare din lume. Iată cum arată topul bogătaşilor din regnul animal, potrivit click.ro.

În fiecare an, milioane de proprietari de animale de companie mor, iar majoritatea le lasă celor mai buni prieteni tot ce au agonisit într-o viață. Cum v-aţi simţi dacă şeful vostru ar fi un ciobănesc german sau o găină? Ei bine, asta simt în fiecare zi de aproape 10 ani încoace angajaţii umani ai animăluţelor care au devenit peste noapte milionari. Înainte ca proprietarii lor să plece definitiv din această lume, proprietarii animalelor au pus bazele unor fundaţii unde lucrează zeci de oameni.

Locul 2. Grumpy Cat – pisică metis Avere: 100 milioane $

Fundațiile înființate au ca scop administrarea unor afaceri imobiliare, fonduri de investiţii şi de îngrijirea corespunzătoare a animalului care a moştenit întreaga avere.

Locul 3. Choupette – pisică birmaneză Avere: 97 milioane $

Ciobănescul german Gunther IV este şi în 2017 pe primul loc în topul celor mai bogate animale. Contesa Karlotta Liebenstein de Germania l-a iubit atât de tare pe Gunther III încât i-a lăsat lui cele 80 de milioane de dolari, aflate într-un fond de investiţii. Contesa a murit în 1991.

Locul 4. Toby Rimes – pudel Avere: 92 milioane $

Investiţiile făcute de brokerii lui Gunther III şi respectiv fiului acestuia, Gunther IV, au sărit bine de  300 de milioane de dolari. Pe lista proprietăţilor deţinute de patruped menţionăm și locuințele de lux din Italia, Bahamas şi Miami Beach.Locul secund îl ocupă pisica morocănoasă Grumpy Cat, care are o avere de aproape 100 de milioane de dolari. Numai drepturile de imagine ale pisicii sunt estimate la 710.000 de dolari. Lansată ca vedetă de Internet acum cinci ani, pisica a devenit un veritabil brand internaţional apărând în zeci de reclame şi campanii publicitare.

Locul 5. Căţeii lui Oprah Avere: 30 milioane $

Nici pisica Choupette a designerului Karl Lagerfeld nu este mai prejos. Pisica birmaneză are o avere de 97 de milioane de dolari, două bone şi 93.000 de admiratori. Choupette a pozat în campanii publicitare în Japonia şi Germania şi a câştigat 3,3 milioane de dolari.Pe locul următor în top este Toby Rimes, un pudel care are o avere de aproximativ 90 de milioane de dolari moştenită de la stăpâna lui Ella Wendell, care a murit în 1931. Câinele este stră-stră-stră-nepotul primului moştenitor.Câinii lui Oprah Winfrey sunt şi ei în top cu averi de 30 de milioane de dolari. Vedeta de televiziune care are o avere de peste un miliard de dolari, le-a asigurat viitorul lui Sadie (cockerul spaniol), Sunny şi Lauren (springer apaniel) şi lui Layla şi Luke (golden retriever). Vedeta a făcut acest fond pentru a fi sigură că iubitele ei animale nu vor suferi după ce ea nu va mai fi.Printre aceste animale de companie se numără și găina Gigoo. Ea are o avere de 15 milioane de dolari moştenită de la mogulul media Miles Blackwell. Acesta a murit în 2001 şi şi-a împărţit averea de 95 de milioane de dolari la mai multe organizaţii caritabile. Pentru a fi sigur că găinile lui iubite vor fi bine îngrijite la fermă, Blackwell i-a pus în cont lui Gigoo 15 milioane de dolari.

Locul 6. Gigoo – găină Avere: 15 milioane $