Sari la conținut
Home » Cine spunea că mustața nu mai este la modă? Un cățeluș o poartă cu mândrie, impresionând pe toată lumea

Cine spunea că mustața nu mai este la modă? Un cățeluș o poartă cu mândrie, impresionând pe toată lumea

  • de

Cine spunea că mustața nu mai este la modă? Un cățeluș o poartă cu mândrie, impresionând pe toată lumea.

Un cățeluș cu totul deosebit!

Dallas Animal Services a adăpostit în luna iulie, anul trecut, o cățelușă cu 11 pui abia născuți. Dintre toți patrupezii, unul însă a ieșit în evidență, fiind un adevărat star printre angajații adăpostului. Interesant este faptul că, majoritatea puilor au venit cu un păr deosebit, chiar cu un aspect de tip barbă.

Având peste 100 de animale fără adăpost care sosesc zilnic la centrul de primire, angajații erau conștienți că trebuiau luate măsuri suplimentare pentru căţeluşă și puii ei:

„Puii prezintă un risc foarte mare de a se îmbolnăvi în mediul din adăpost, aşa că ştiam că trebuie să facem cumva să îi scoatem de acolo. Am reuşit să găsim un adăpost uimitor în Dallas, care a acceptat întreaga familie,” a declarat Allison Seelig de la organizaţia Hearts & Bones Rescue.

Salvador Dolly, o minune neașteptată!

Și ce nume mai potrivit pentru un asemenea cățel, decât Salvador Dolly? La numai 5 săptămâni, căţeluşul poate părea un pic prea tânăr pentru a avea o mustaţă groasă şi modernă, dar acest lucru nu-l deranjează deloc, ba chiar mai mult decât atât, este bucuros să primească atenție.

Cățelul a impresionat rapid pe toată lumea, după cum adaugă voluntara adăpostului:

„Primul lucru pe care oamenii ne întreabă este de obicei: ‘Este adevărat?’ [Există] o mulţime de ‘Nu-mi vine să cred”.Sincer, şi fraţii lui sunt la fel de drăguţi, aşa că ne-am bucurat cu toţii când i-am cunoscut”, a declarat aceasta.

Întreaga familie este fericită să trăiască într-un loc sigur, unde primeşte toate îngrijirile medicale şi atenţia de care are nevoie. Mama, extrem de grijulie, se asigură că fiecare căţeluş este monitorizați

„Puii încă sunt alăptaţi, ceea ce înseamnă un efort uriaş pentru mamă. Dar primeşte mâncare în cantităţi suficiente pentru a se asigura că le oferă aportul de calorii de care au nevoie!”

În timp ce mama munceşte din greu, căţeluşii săi fac exact contrariul:

„Puii nu sunt încă pe picioarele lor şi îşi petrec zilele alternând între lupte şi târât unul peste celălalt”, a spus Seelig. „Duc o viaţă foarte bună.”

Următoarea lor destinație va fi una temporară, în statul New York, ca ulterior să fie adoptați fiecare de către o familie iubitoare.