De 11778 Vizualizari

CINCI rase de câini ideale pentru apartament. Care ți se potrivește cel mai tare

Autor: Raluca Florescu

Dacă te gândești să iei un câine cu care să te acomodezi perfect în apartament, atunci cel mai potrivit al fi un exemplar care face parte dintr-o rasă mică. Va lăsa mai uțin păr, iar daunele pe care le poate produce sunt propoționale cu mărimea.
Însă, dacă te gândești că va fi un specimen drăguț și liniștit, ai face mai bines ă te mai gândești. Mulți câini de talie mică sunt extrem de aroganți. Asemeni oamenilor, au personalități diferite, așa că mai bine ai învăța câte ceva despre aceste exemplare, înainte de a achiziționa unul, potrivit sheknows.com.

 

Yorkshire Terrier
Yorkie, cum sunt alintați câinii din această rasă, sunt îndrăzneți, curioși, și întotdeauna gata de a porni în aventură. Firul de păt este mătăsos, lung și drept, așa încât poate fi coafat în diverse moduri. Este un câine ideal pentru apartament.

Yorkshire Terrier puppies for sale Illinois

 

Dachshund

Credeți sau nu, dachsund este un excelent câine de pază, parcă special conceput pentru a elimina insectele sau micii dăunători de grădină. Este foarte ataşat de proprietari şi familie dar poate fi extrem de agresiv cu copiii care nu fac parte din familie. Corpul lung şi picioruşele scurte cresc riscul de apariţie a problemelor de spate, dar și obezității, în timp.

Urban Rat Hunting

 

Poodle pitic

Câinii din această rasă, care este una foarte sensibilă, tind spă fie foarte ataşaţi de o singură persoană şi tind să fie extrem de timizi în faţa străinilor. Cu toate astea, se împacă bine cu copiii, câinii și alte animale. Corpul acestora sunt extrem de atletice îi ferește de probleme de sănătate.

poodle-ribbons_2478571k

 

Shih Tzu

Din start un câine domestic și un bun companion pentru familii, Shih Tzu este extrem de preitenos și, foarte important, se împacă bine cu copiii. În schimb, acești câini nu se tuns, așa că blana lor groasă și extrem de densă are nevoie de îngrijire zilnică.

shih_tzu 8

 

Schnauzer pitic

Mult mai puțin agresiv decât terrierul obișnuit, schnauzerul pitic este jucăuș și extrem de curios. Atât de curios încât ar putea să latre la absolut oricine care trece prin dreptul ferestrei. Este o companie excelentă pentru copii și un câine de companie excelent.

Schnauzer pitic

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X