De 1256 Vizualizari

Chinul unei feline: O pisica a stat DOUA SAPTAMANI intr-un palmier, pana a fost salvata!

O pisica a fost salvata in Chile dupa ce a petrecut doua saptamani intr-un palmier inalt de 20 de metri, in care reusise sa se urce, dar de unde nu a mai putut cobori.

Mai multi oameni s-au mobilizat pentru salvarea felinei neajutorate, a scris metronews.fr, citat de Agerpres.

Motanul Valentino a fost zarit in pom dupa cateva zile de stat in copac, iar vecinii, ajutati de alti chilieni iubitori de animale, si-au dat toata silinta sa il faca sa coboare. Peste zece persoane, cu scari, franghii si chiar o schela i-au sarit in ajutor. Doi barbati au urcat cei 20 de metri cu o cusca pentru pisici si au asteptat ca Valentino sa intre in ea. Toata operatiunea a durat cinci zile, iar motanul a fost dus imediat la veterinar, care a constatat doar o deshidratare. Potrivit unor martori, Valentino s-ar fi hranit cat a stat la inaltime cu pasari si oua.

Un singur comentariu

  1. O salvare similara a avut loc in Bucuresti pe Calea Dorobantilor acum vreo 12 ani, cand o pisica a stat intr-un copac vreo 6-7 zile. Pisica a fost salvata de catre doua firme care aveau sediul foarte aproape si anume Romelectro S.A. si Banca Ion Tiriac. Cele doua firme au suportat costurile deplasarii unei macarale de la pompieri cu care un soldat a ajuns la ea si a reusit sa prinda animalul salbaticit rau de tot.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X