Sari la conținut
Home » Chinuit zile întregi de o capcană prinsă de picior, un elefant este salvat de voluntari!

Chinuit zile întregi de o capcană prinsă de picior, un elefant este salvat de voluntari!

  • de

Chinuit zile întregi de o capcană prinsă de picior, un elefant este salvat de voluntari!

O frumoasă poveste de salvare al unui animal aflat în nevoie!

Pe nume Khanyisa, un elefant albinos a fost surprins rătăcind zile întregi, fiind dus cu siguranță într-un adăpost. El era despărțit de turmă, iar din cauza problemelor de sănătate și a unei capcane întinsă de braconieri, șansele elefantului să supraviețuiască scădea cu fiecare minut.

Adine Roode, fondatoarea „Hoedspruit Elephant Rehabilitation and Development” din Africa de Sud, a primit un apel care anunţa prezenţa unui pui de elefant ce rătăcea singur.

„Suntem atât de mândri de curajul lui Khanyisa şi de hotărârea lui de a supravieţui. Faptul că am putut ajuta la reabilitarea lui îl considerăm un adevărat privilegiu!” – a mărturisit unul dintre voluntari.

Tocmai datorită acestei particularităţi, puiul de elefant este adesea scos din adăpost la plimbări sau pentru a se reconecta cu natura din jur, însoţit de voluntari care îl protejează de razele soarelui cu o umbrelă mare.

Se pare că de curând, acest splendid exemplar de elefant albinos şi-a găsit în sfârşit o nouă turmă, iar acum nu se mai simte singur; a durat foarte puţin ca ceilalţi elefanţi din refugiul sud-african să se îndrăgostească de Khanyisa.

Chinuit zile întregi de o capcană

A durat ceva timp până când elefantul albinos să se recupereze complet; a vrut cu tărie să fie alături de semenii săi şi, în cele din urmă, această dorinţă i-a fost îndeplinită!