Sari la conținut
Home » Chiar dacă viața nu a fost deloc ușoară cu el, un bărbat și-a dedicat toată viața pentru a ajuta animalele de companie!

Chiar dacă viața nu a fost deloc ușoară cu el, un bărbat și-a dedicat toată viața pentru a ajuta animalele de companie!

Chiar dacă viața nu a fost deloc ușoară cu el, un bărbat și-a dedicat toată viața pentru a ajuta animalele de companie!

Toată lumea a fost impresionată de dragostea acestuia față de animalele de companie!

Povestea următoare s-a petrecut în Malaezia, acolo unde un bărbat care își câștigă existența măturând străzile, a făcut un gest cu totul de apreciat față de animalele de companie. El își desfășoară activitatea zilnică alături de cei doi câini adorabili, pe care i-a adoptat și cărora le oferă multă dragoste, indiferent de dificultățile cu care se confruntă.

Toată scena a fost surprinsă de un trecător curios, care a decis să facă o serie de poze pe care să le posteze ulterior pe rețelele de socializare. Atunci când încerca să se apropie de tânăr, câinii acționau imediat pentru a vedea dacă este bine intenționat, sau dacă încearcă cumva să le rănească stăpânul mult iubit.

„Nu muşcă niciodată, ci doar latră. Şi sunt daruri de la Dumnezeu pentru a mă proteja în fiecare zi. Ei au grijă de mine pentru că sunt invalid”, povesteşte bărbatul.

În timpul conversaţiei, agresiunile la care a fost supus acest lucrător au ieşit la iveală: insultele, atacurile verbale şi chiar umilinţa au făcut parte din viaţa sa de zi cu zi. Oamenii l-au persecutat pentru că are un statut special, iar hoţii au profitat de poziţia sa lipsită de apărare pentru a-l jefui.

„Când luminile stradale se sting, ei sunt singurii care stau lângă mine şi mă apără”, povesteşte bărbatul.

Animalele de companie
Animalele de companie

Toată postarea de pe internet s-a încheiat cu un sfat pentru restul iubitorilor de animale, care ar trebui să îi urmeze gesturile tânărului de mai sus, față de animalele noastre de companie.

„Vătămarea animalelor, câinilor şi pisicilor nu te va face niciodată important sau îţi va oferi o intrare imediată în Rai. Haideţi să luăm exemplul acestui bărbat!”, a conchis el.