Sari la conținut
Home » Chiar dacă viața este complicată, un bărbat fără adăpost face orice pentru a ajuta câinii abandonați

Chiar dacă viața este complicată, un bărbat fără adăpost face orice pentru a ajuta câinii abandonați

  • de

Chiar dacă viața este complicată, un bărbat fără adăpost face orice pentru a ajuta câinii abandonați.

Dovadă a iubirii față de animalele de companie!

Pentru Alicia Erdington, o femeie din Arkansas, imaginea unui bărbat fără adăpost, trăind la marginea unui drum, nu este total neobișnuită. Însă, atunci când s-a apropiat de acesta, ea a putut observa mai mulți câini într-un cărucior legat de spatele unei biciclete.

Potrivit thedodo.com, după ce a decis să intervină și să îl ajute, ea a aflat că numele acestuia este Steve, originar din California. Bărbatul a rămas fără adăpost în urma cu mai bine de 20 de ani.

În ultimii ani, el şi-a dedicat tot timpul şi resursele financiare animalelor aflate în nevoie. El a cheltuit chiar şi ultimul bănuţ pe care îl mai avea pentru a ajuta peste 50 de câini.

În acel moment, Steve se deplasa pe bicicletă până în statul Indiana pentru a-şi vedea o veche prietenă, aflată la 4800 de kilometri distanţă! Prietena sa este şi ea la rândul ei o mare iubitoare de animale!

Alicia a decis că trebuie să-l ajute pe acest om extraordinar, organizând o petiție pe Facebook!

Steve şi câinii săi au fost cazaţi într-un motel unde puteau să se stea şi să se odihnească. Cu toţii erau în mod evident epuizaţi! Steve a fost, de asemenea, pus în contact cu Angela, coordonatoarea unei organizaţii care are ca obiectiv ajutorarea oamenilor fără adăpost şi animalele lor.

Chiar dacă viața este complicată, el a reușit să facă un gest impresionant