Sari la conținut
Home » Chiar dacă nu au avut o viață ușoară, un Chihuahua și un Ciobănesc German au devenit de nedespărțit!

Chiar dacă nu au avut o viață ușoară, un Chihuahua și un Ciobănesc German au devenit de nedespărțit!

  • de

Chiar dacă nu au avut o viață ușoară, un Chihuahua și un Ciobănesc German au devenit de nedespărțit!

Nimeni nu poate să despartă un Chihuahua de prietenul său cel mai bun!

Prietenia incredibilă dintre un Chihuahua, pe nume Jefe, și Jericho, un Ciobănesc German, i-a făcut să supraviețuiască de-a lungul timpului, în condiții greu de imaginat. Cei doi câini s-au susținut unul pe altul indiferent de problemele apărute în viața lor de pe stradă.

Când au fost găsiți de voluntari ai Human Society din Arizona, Jefe stătea serios deasupra lui Jericho pentru a-i ține de cald. Văzând că starea lui Jericho era gravă, voluntarii au aranjat ca acesta să fie transportat imediat la spital.

Salvatorii și-au dat seama că nu există nicio modalitate de separare a celor doua animale.

Ciobănescul German a avut nevoie de mai multe consultații din partea medicului veterinar, după ce a fost depistat cu mai multe probleme de sănătate.

Jefe a rămas constant alături de Jericho în timpul tratamentului, oferindu-i dragoste şi afecţiune. Între timp, adăpostul a renunţat la taxele de adopţie şi a condiţionat persoanele interesate să adopte animalele împreună, nicidecum separat.

Chihuahua
Chihuahua

Mulţi potenţiali adoptatori au fost impresionaţi de ideea de a găsi împreună un Chihuahua şi un Ciobănesc German. După câteva luni, perechea şi-a găsit în sfârşit o casă pentru totdeauna alături de o familie iubitoare, care a înțeles că nu trebuie să îi despartă vreodată.

Videoclipul de mai jos ne prezintă cu exactitate această legătură specială dintre cele două animale de companie.