Sari la conținut
Home » Chiar dacă locul de muncă nu îi permite, un agent de pază nu se oprește din ajutorarea animalelor de companie!

Chiar dacă locul de muncă nu îi permite, un agent de pază nu se oprește din ajutorarea animalelor de companie!

  • de

Chiar dacă locul de muncă nu îi permite, un agent de pază nu se oprește din ajutorarea animalelor de companie!

Un sprijin cu totul important în lupta cu ajutorarea animalelor de companie!

Un angajat al unui complex de magazine din Filipine a devenit un adevărat erou pentru mai multe animale de companie care trăiesc pe stradă. El nu întoarce spatele nimănui, fiind mereu pregătit să le ofere câinilor câte o mângâiere plină de dragoste, pe lângă mici surprize delicioase!

Franci este numele căţeluşei care este nedespărţită de Reyeg. De-a lungul timpului, această căţeluşă adorabilă s-a împrietenit cu paznicul şi acum îl urmează peste tot.

Franci a adus pe lume recent câțiva pui în afara mall-ului, iar Reyeg şi colegul său de la pază s-au asigurat că mamei şi puilor nu le lipseşte nimic. Amândoi au făcut atât de multe pentru căţeluşă, încât nu au putut să o părăsească într-un asemenea moment, aşa că au decis să meargă mai departe.

Danilo Reyeg este un agent de pază care iubeşte nespus de mult animalele şi care hrăneşte de mult timp câinii vagabonzi ce hoinăresc pe lângă mall.

Împreună merg prin mall şi se asigură că totul este în ordine.

Micuţa Franci pare să fie conştientă de faptul că este diferită de restul câinilor care vizitează locul de muncă al prietenului ei uman, aşa că în fiecare zi se străduie să facă cea mai bună impresie.

„Am învăţat-o pe căţeluşă comenzi cum ar fi ‘Şezi!’, iar ea le execută fără să clipească. Este atât de ascultătoare!” – mărturiseşte Reyeg.

Când au fost îndeajuns de mari, puii au fost daţi spre adopţie cunoştinţelor şi prietenilor care la rândul lor iubesc animalele.

Dar poate partea cea mai frumoasă a acestei întâmplări este faptul că povestea lui Reyeg şi a lui Franci i-a inspirat şi pe alţi oameni.

Animalelor de companie
Animalelor de companie