Sari la conținut
Home » Chiar dacă este diferit, un cățel a avut parte de un stăpân cu totul deosebit! Viața uimitoare a patrupedului

Chiar dacă este diferit, un cățel a avut parte de un stăpân cu totul deosebit! Viața uimitoare a patrupedului

Chiar dacă este diferit, un cățel a avut parte de un stăpân cu totul deosebit! Viața uimitoare a patrupedului.

O prietenie cu totul specială!

Soluţia medicilor veterinari este să eutanasieze un cățel născut cu probleme grave de sănătate, care nu ar avea în mod normal șanse mari să supraviețuiască. Asta ar fi trebuit să se întâmple şi în cazul protagonistului următoarei poveşti.

Nubby este un câine care a venit pe lume fără membrele anterioare, fiind imediat respins de mamă şi incapabil să crească alături de fraţii săi. Când a fost dus la medicul veterinar, verdictul a produs o adevărată tragedie: puiul trebuia sacrificat.

Fiind conştienţi de faptul că patrupedul nu ar fi putut trăi mult timp, Lou Robinson şi soţul ei, Mark, au decis să rămână lângă el până când puiul va sfârşi în mod natural.

A urmat o nouă vizită la medicul veterinar, unde în urma unor investigaţii amănunţite puiul a fost diagnosticat cu atrezie esofagiană, o problemă de hrănire care îi punea în dificultate pe cei care îl îngrijeau.

În ciuda tuturor piedicilor, Nubby a început să crească şi a devenit un câine adult de o frumuseţe rară. Proprietarul său a pus bazele unui grup de salvare a câinilor din Texas, cu intenţia de a-i învăţa pe membrii comunităţii ce înseamnă grija şi dragostea faţă de animalele lor de companie, indiferent de circumstanţe.

Chiar dacă este diferit