Bucuria unui câine militar după doi ani în care nu și-a văzut partenerul din misiuni!

Soldatul a făcut toate demersurile necesare pentru a putea adopta patrupedul!

Povestea următoare s-a petrecut în 2012, atunci când sergentul Jason Bos s-a retras din armată, și a trebuit să se despartă de partenera sa, căţeluşa K9 pe nume Cila, care a continuat să fie folosită în misiuni.

Din nefericire, Bos a fost separat de femela labrador când a fost nevoit să se retragă din armată din cauza unor probleme la coloană.

Dar la ceva timp după aceea, Jason a aflat că partenera, care i-a fost alături în atâtea momente dificile, va fi retrasă din misiuni. Acela a fost momentul când a simţit că trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru a o adopta. Cu ajutorul unor prieteni speciali a fost pusă la cale o reuniune incredibilă.

Trecuseră doi ani de când Jason nu mai ştia nimic de prietena sa cu patru picioare şi fiecare zi şi-o petrecea întrebându-se cum supravieţuia aceasta pe câmpul de luptă, dacă era fericită şi în siguranţă. Dar veştile bune nu au întârziat să apară: Cila urma să se pensioneze şi era gata să-şi găsească un cămin definitiv şi un stăpân iubitor care era dispus să o adopte

Drept urmare, cu ajutorul organizaţiilor American Humane Association şi Mission K9 Rescue, Cila a călătorit cu avionul până la Chicago, pentru a se reîntâlni cu Sgt. Bos în terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional O’Hare.

Într-o reuniune extrem de emoţionantă, Cila a fost extrem de entuziasmată când l-a auzit pe Sgt. Bos strigând-o pe nume. Femela Labrador a sărit în braţele bărbatului şi apoi s-a pus pe spate pentru a fi mângâiată de burtă.

Bucuria unui câine militar!

Sergentul Bos a petrecut cinci ani alături de Cila în Irak. Ei au fost împreună în peste 100 de misiuni care au inclus acţiuni de patrulare şi detectarea substanţelor explozibile.

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da