Sari la conținut
Home » Bucuria unui câine militar după doi ani în care nu și-a văzut partenerul din misiuni!

Bucuria unui câine militar după doi ani în care nu și-a văzut partenerul din misiuni!

Bucuria unui câine militar după doi ani în care nu și-a văzut partenerul din misiuni!

Soldatul a făcut toate demersurile necesare pentru a putea adopta patrupedul!

Povestea următoare s-a petrecut în 2012, atunci când sergentul Jason Bos s-a retras din armată, și a trebuit să se despartă de partenera sa, căţeluşa K9 pe nume Cila, care a continuat să fie folosită în misiuni.

Din nefericire, Bos a fost separat de femela labrador când a fost nevoit să se retragă din armată din cauza unor probleme la coloană.

Dar la ceva timp după aceea, Jason a aflat că partenera, care i-a fost alături în atâtea momente dificile, va fi retrasă din misiuni. Acela a fost momentul când a simţit că trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru a o adopta. Cu ajutorul unor prieteni speciali a fost pusă la cale o reuniune incredibilă.

Trecuseră doi ani de când Jason nu mai ştia nimic de prietena sa cu patru picioare şi fiecare zi şi-o petrecea întrebându-se cum supravieţuia aceasta pe câmpul de luptă, dacă era fericită şi în siguranţă. Dar veştile bune nu au întârziat să apară: Cila urma să se pensioneze şi era gata să-şi găsească un cămin definitiv şi un stăpân iubitor care era dispus să o adopte

Drept urmare, cu ajutorul organizaţiilor American Humane Association şi Mission K9 Rescue, Cila a călătorit cu avionul până la Chicago, pentru a se reîntâlni cu Sgt. Bos în terminalul Sosiri al Aeroportului Internaţional O’Hare.

Într-o reuniune extrem de emoţionantă, Cila a fost extrem de entuziasmată când l-a auzit pe Sgt. Bos strigând-o pe nume. Femela Labrador a sărit în braţele bărbatului şi apoi s-a pus pe spate pentru a fi mângâiată de burtă.

Bucuria unui câine militar!

Sergentul Bos a petrecut cinci ani alături de Cila în Irak. Ei au fost împreună în peste 100 de misiuni care au inclus acţiuni de patrulare şi detectarea substanţelor explozibile.