Sari la conținut
Home » Chiar dacă a fost abandonat, un cățel nu vrea să renunțe la proprietarii săi! Imagini triste cu un patruped loial

Chiar dacă a fost abandonat, un cățel nu vrea să renunțe la proprietarii săi! Imagini triste cu un patruped loial

  • de

Chiar dacă a fost abandonat, un cățel nu vrea să renunțe la proprietarii săi! Imagini triste cu un patruped loial.

Adopția unui cățel ar trebui să fie definitivă, pe viață!

Mult prea multe cazuri ne arată decizia îngrozitoare de a abandona animalele de companie, iar acest lucru ne demonstrează din nou, faptul că oamenii pot face lucruri îngrozitoare în anumite momente. Atunci când decizi să adopți un câine, decizia ar trebui gândită pentru viitor, iar anumite probleme care pot apărea în mod normal în viață, trebuie depășite fără a se lua măcar în considerare abandonul.

Prietenii noştri canini sunt mereu fericiţi să ne vadă şi nu contează cât timp am fost plecaţi, ei întotdeauna ne întâmpină bucuroși.

Evenimentul emoționant a avut loc în Medellín, Columbia!

Un eveniment emoționant s-a petrecut în Columbia, acolo unde un câine aleargă după stăpânii săi, chiar dacă a fost abandonat, cu speranța să că îi va face să se răzgândească. În filmare, cățelul pare că vrea să sară pe motocicletă într-o încercare disperată de a nu fi lăsat singur.

Dar de fiecare dată cuplul de pe motocicletă îndepărtează câinele, împingându-l.

Bietul câine continuă să alerge după motocicletă, punându-şi viaţa în pericol din cauza traficului auto. Aproape că este lovit de câteva ori.

Dar proprietarii continuă să-şi vadă de drum, fiind clar că vor să renunţe pentru totdeauna la câinele lor.

Imaginile dureroase au devenit imediat virale, deoarece foarte mulţi oameni au fost vizibil deranjați de cele petrecute.